Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med bassengutsikt og noen med begrenset havutsikt. To enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Kjøleskap. Vannflaske i rommet ved ankomst som kan etterfylles i baren uten avgift. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1-2 / 2

Familierom

Familierom med balkong. Et soverom og en stue. To enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Kjøleskap. Vannflaske i rommet ved ankomst som kan etterfylles i baren uten avgift. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36-43 kvm
Antall personer: 2-4

Suite med eget basseng

Suite med eget basseng. Suitene består av et soverom og en stue. På terrassen er det et eget basseng, fire solsenger og parasoll samt spisebord. To enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Kjøleskap. Vannflaske i rommet ved ankomst som kan etterfylles i baren uten avgift. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Aldersgrense i disse rommene er 12 år.

Romstørrelse: Ca. 48 - 100 kvm
Antall personer: 2-4

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse mot hagen. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseeng i enkeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Kjøleskap. Vannflaske i rommet ved ankomst som kan etterfylles i baren uten avgift. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2-3