Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Hyggelige dobbeltrom med to enkeltsenger eller dobbeltseng. TV. Vegg-til-vegg-teppe i noen rom. Kaffe- og tefasiliteter og kjøleskap. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering (15.5-10.10). Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong der noen har begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ordinær seng.

Antall personer: 1-2

Enkeltrom

Hyggelige enkeltrom med TV. Vegg-til-vegg-teppe i noen rom. Kaffe- og tefasiliteter og kjøleskap. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering (15.5-10.10). Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1

Juniorsuite superior

Romslige juniorsuiter superior med dobbeltseng, en enkeltseng samt en sovesofa. Badekåper og tøfler for voksne. Bord og stoler i tillegg til sovesofaen. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering (15.5-10.10). Badekar og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-4

Juniorsuiter

Romslige juniorsuiter med sove- og oppholdsdel (åpen løsning). Dobbeltseng i sovedelen; sittegruppe med sovesofa i oppholdsdelen. Noen rom har vegg-til-vegg-teppe. En del av juniorsuitene er nyrenoverte og disse har flislagt gulv samt badekåper og tøfler til de voksne. TV og kjøleskap. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering (15.5-10.10). Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-4

Renovert dobbeltrom

Hyggelige dobbeltrom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng. TV. Badekåper og tøfler til de voksne. Kaffe- og tefasiliteter og kjøleskap. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering (15.5-10.10). Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ordinær seng.

Antall personer: 2