Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,3 av 10 Basert på 74 vurderinger
Total vurdering
 
6,3 / 10
Rengjøring
 
6,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,4 / 10
Mat og drikke
 
6,9 / 10
Rom / leilighet
 
6,4 / 10
Service
 
6,1 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Utsikten
-

Bekreftet gjest: 2022-09-16


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-09-16


9 av 10

+
God mat, koselig betjening.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-02


6 av 10

+
Stort og fint rom. Flere bassengmuligheter. God og mye mat, alltid noe både store og små likte.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-19


7 av 10

+
Rommet, utsikten og flinke resepsjonister
-

Bekreftet gjest: 2022-08-19


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-07-29


5 av 10

+
Utsikten
-
For vi var ikke på hotellet vi hadde bestilt, var overbooket

Bekreftet gjest: 2022-07-29


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-07-29


3 av 10

+
Bassengområde
-
Vi fikk ikke hotellet vi hadde bestilt, og fikk heller ikke rom ved siden av reisefølge våres. Ferien ble langt ifra slik vi hadde håpet og sto ikke til forventningene som vi har med andre reiseselskaper

Bekreftet gjest: 2022-07-29


7 av 10

+
All inklusive, bassengområde, utsikt mot havet, bussservice
-

Bekreftet gjest: 2022-06-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

2374 vurderinger
Utmerket
 
1580
Veldig bra
 
500
Bra
 
188
Mindre bra
 
67
Dårlig
 
39

Fem siste vurderinger

09.08.2019

av Musika75 Bergen, Norge

Fantastisk ferie med barna mine

Rommet/ leiligheten: Rommet var stort, svalt og rent. Fikk hjørnebalkong med nydelig utsikt. Plass nok til å ligge på balkongen å sole meg hvis jeg ønsket. Rommet hadde liten kjøkkenkrok, spisebord og stoler, tv og stort kleskap. Kjøleskap og safe. Sengene var myke og gode å ligge i. Badet hadde stort speil, samt sminkespeil, badekar. Omgivelsene: Hotellresepsjon, resturant, minimarked og bar var i tlhørende bygg. Vi måtte gå opp en liten bakke for å komme til leilghetene. Alle som jobbet på hotellet var til en hver tid smilende, positiv og imøtekommende. Jeg fikk umiddelbart hjelp til det jeg trengte . Bassengene var rene og store. Vannskliene var litt slitt, syntes barna mine, men de hadde likevel mange muligheter til ulike vannaktiviteteter. Hver dag var det tilbud om aquagym, yoga og andre aktiviteter på hotellet. Solsengene var ikke de aller beste å ligge i, men de kunne man benytte gratis. Man kunne leie en daybed for 10 euro pr.dag. Det anbefales på det sterkeste. Da har man egen stor "familiesolseng" med mulighet for skygge og skjerming om man ønsker. Maten: Maten var fanastisk god og variert. Ulike tema på de ulike dagene: gresk, kinesisk , middelhavs, italiensk og barbeque. Ungene storkoste seg og fant alltid noe nytt og spennede. Mor likte roen all inclusive gir - ingen mas om penger til drikke, mat og is. Det var til tider litt masete og høy musikk ved bassenget men musikken ble dempet litt dersom man sa i fra. Alle på hotellet gjorde sitt ytterste for at vi skulle ha en flott ferie - og det hadde vi. Hotellet anbefales på det varmeste. Vi kommer gjerne tilbake :)

 
28.07.2019

av larsbL3207QU Moss, Norge

Renholdet må gjøres noe med!

Vi kom frem på ettermiddagen fredag 19/7-19. Låste oss inn på rommet og første inntrykket av rommet var veldig bra men den gleden gikk snart over til skuffelse. Det var fult av spindelvev og edderkopper, på badet ble vi møtt av en mini Geko. Det var mye gammel møkk på badet og ellers rundt i leiligheten. Vi gikk ned til resepsjonen og klaget, de tok tak i det med engang, når vi kom tilbake til rommet var det to vaske damer der med feiekost som feiet ned spindelvev og edderkopper fra tak å vegger, de trampet på edderkoppene og feiet de ikke opp før dem gikk. Renholdet resten av uka var veldig dårlig. Barnebassenget var veldig kaldt, store bassenget var mye varmere. Vi spurte bade vaktene om hvorfor det var sånn og de hadde tatt det opp med ledelsen tidligere uten at det ble gjort noe med. Maten på hotellet var veldig variert og selv den mest kresne personen vil finne noe dem liker der :-) Hotel området var veldig fint med store bassenger, nok av solsenger og et hyggelig personale. Tar de tak i renholdet så er det nok et sted vi vil besøke igjen.

 
26.07.2019

av KristineLAa Moss, Norge

Romma må gjøres noe med

Veldig fint hotell, barna stor koste seg. Men det første som venta på oss når vi kom oss på rommet var masse edderkopper, spindelvev og andre små rare dyr, klagde på dette og vaske damene gikk over igjen med en kost, å når edderkoppene datt på gulvet tråkka dem bare på dem å lot dem ligge igjen. Dette gjore at ferien starta dårlig. Utrolig synd da maten var grei og variert og ellers var hotellet veldig fint for barna. Blir nok ikke å reise ditt igjen om renholde på rommene ikke bedrer seg der.

 
25.07.2016

av Kåre G Voss, Norge

Barnevenleg

Stort bassengområde, der barn i alle aldrar kan leika seg. Eige basseng med sklier og for vassleik. Passar for små og store barn. Reint og fint på hotellet, kort veg til stranda. Hyggelege folk som arbeider der.

 
31.08.2015

av tonem677 Sørum

Bra!

+God og variert mat. Ren og fin restaurant. Hyggelig betjening på hele hotellet. Stort rom med mini kjøkken. Fine basseng områder. Fin utsikt! Topp med egen hotell buss til Strand og by. Bra opplegg for barn. Aktiviteter i vann for voksene. -Litt støvete rom, med maur. Har regler i mot,for holde av solsenger og bruk av ball og flytemadrass i bassenget, som de dessverre ikke følger opp.