Blue Lagoon Ocean

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Velkommen til Blue Lagoon Ocean, et moderne og stilig hotell for voksne gjester. Her inviteres du til avslappende dager ved bassenget og på stranden, med et herlig All Inclusive-utvalg blir det hele ekstra komfortabelt. Pass på å se Kos by når du først er her og botaniser i de små, trange gatene og blant severdighetene. Eller bare bli på hotellet og nyt oppholdet på et rom med eget basseng og en god drink i hånden.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuite for 2 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer. Juniorsuite med delt basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 12 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Blue Lagoon Ocean er et moderne hotell med noen nyrenoverte områder for gjester over 16 år. Her bor du i nye, pene rom der du blant annet kan nyte havutsikten eller et eget basseng rett utenfor døra. Hotellet tilbyr ytterligere to basseng og et innendørsbasseng ved spa-avdelingen.

I bassengområdet er det gratis solsenger og parasoller samt en cocktail- og poolbar der du kan bestille en leskende drink å kose deg med i sola. Stranden ligger bare et steinkast fra hotellet og byr på avkjølende dykk i det blå.

Hovedrestauranten serverer frokost- og middagsbuffé med temakvelder. Ved middag kreves det pent antrekk, menn må bruke bukser. Poolrestaurant serverer lunsjbuffé. I tillegg er det en à la carte-restaurant og en snackbar der du kan bestille dessert.

For en ekstra god feriefølelse kan du besøke hotellets spa (mot avgift). Her kan du svømme et par lengder i innendørsbassenget og avslutte med badstue eller en behandling. Liker du å være i aktivitet før spabehandlingen kan du jo spille tennis, sandvolleyball eller bordtennis som helt gratis. Flere ganger i uken våkner hotellet til liv med underholdning og live musikk.

Gratis WiFi på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. I Psalidi er det et fåtall restauranter og tavernaer. For å oppleve litt mer bor du ta turen inn til Kos by som ligger ca. 5 kilometer fra hotellet. Byen er rik på kulturskatter der oppdagelsesferden fører deg helt tilbake til antikkens Hellas. Det koselig å gå rundt i de trange gatene, ta en iskrem og slå deg ned ved en av de mange restaurantene. Når kvelden kommer er det mange som finner veien til bargaten for å fortsette å nyte ferien ut i de små timer.       

Måltider

All Inclusive

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00
 • Sen kontinental frokost kl. 10.00-11.30
 • Lunsjbuffé kl. 12.00-14.30
 • Snacks kl. 11.30-1600
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30
 • Ett besøk i à la carte-restauranten pr. uke (drikke mot ekstra kostnad).
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-00.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hoteller for voksne skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • WiFi i fellesområdene