Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger rett ovenfor stranda i Lambi på Kos og her kan du bo i lyse og fine dobbeltrom i bungalow på første parkett med bare noen skritt til stranda. Hotellet har hele tre basseng, hvorav ett er en relaxpool for voksne. Halvpensjon er inkludert og vil du ha det enda litt mer komfortabelt så bestiller du All Inclusive.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-3 personer. Bungalow Seafront for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten, vakkert område, fredfullt, ny renoverte flotte rom. Beste rommet jeg har hatt i He...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aeolos Beach er et pent hotell som ligger rett ovenfor stranda i Lambi. Hotellet er klassisk hvitt med blå dører som danner en lekker kontrast til det blågrønne havet og gresset rundt hotellet. På Aeolos Beach er det et stort basseng, en relaxpool for stille stunder, et separat barnebasseng og en jacuzzi. Solsenger og parasoller. Basseng- og strandhåndklær mot depositum.

Hotellet har tre restauranter, hvorav to med buffé og en à la carte-restaurant. I den store bufférestauranten serveres frokost, lunsj og middag med temakvelder. Bufférestauranten Tranquillo Restaurant & Bar ligger ved stranda og byr på den beste utsikten og det beste fra det greske kjøkkenet, bordreservasjon (åpner i slutten av mai). Pent antrekk, langbukser for menn til middag i alle restauranter. I hotellets à la carte-restaurant serveres gresk Street Food rett fra grillen. Denne er åpen til lunsj og tidlig ettermiddag. En poolbar og lobbybar.

Vil du trene er det et treningsrom samt en tennisbane, en fotballbane, en minigolfbane og bordtennis mot depositum. Biljard mot avgift. Lettere kveldsunderholdning med blant annet gresk aften, DJ, jazzkvelder og levende musikk.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minimarked. Strykejern og strykebrett kan lånes. Parkering. Avstanden til stranda varierer fra 40 til 170 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Inn til Kos by er det 5 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten eller i Tranquillo Restaurant & Bar kl. 7.30-9.30.
  • Kontinental frokost i hovedrestauranten eller i Tranquillo Restaurant & Bar kl. 9.30-10.30.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten eller i Tranquillo Restaurant & Bar kl. 12.30-14.00.
  • Kaffe og te med tilbehør i poolbaren kl. 10.00-22.00.
  • Iskrem i poolbaren kl. 14.00-17.00.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten eller i Tranquillo Restaurant & Bar kl. 18.00-21.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av barene kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Lambi

Aegean Houses

Bor du på Aegean Houses i Lambi, så bor du nært både sjø og sentrum. Toromsleilighetene har romslige balkonger og hotellet har en fin atmosfære som våre gjester setter pris på. Her er det treningsrom, badstue og jacuzzi inkludert og vil du ha massasje finnes det også mot avgift. Velkommen!

Diamond Boutique

Velkommen til Diamond Boutique! Et moderne boutiquehotell med utmerket beliggenhet i Lambi. Her bor du i gangavstand til både den herlige sandstranda og sentrum med restauranter, barer og butikker. I det stilige bassengområdet er det solsenger og parasoller, og hotellet har både bufférestaurant og á la carte!

Diamond Deluxe Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Diamond Deluxe Hotel & Spa er et populært og herlig hotell med god service. Pent bassengområde med solsenger og parasoller. Lekker og god mat av høyeste kvalitet. Her er det treningsrom og tennis samt et spa for deg som vil unne deg litt ekstra i ferien.

Blue Lagoon Resort

Familievennlige Blue Lagoon Resort har det største bassenget på Kos! Badeland, lekeplass og et stort aktivitetsprogram. Restaurantene serverer alt fra pannekaker til italienske retter à la carte. I pianobaren er det underholdning flere ganger i uka og i familierommene er det plass til fem personer!

Apollon Kos

All Inclusive-hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, like utenfor Kos by og det er gangavstand til stranda. Hotellet har et stort bassengområde og en grunnere del av bassenget for barn. Lei en sykkel eller ta lokalbussen inn til Kos by for å shoppe litt eller lei en bil og bli kjent med mer av den vakre øya Kos.