St Constantine

St Constantine

  • • Kort vei til utelivet i Kos by
  • • Gangavstand til stranda

På St Constantine bor du i hovedgata i Kos by – med byens alle barer og restauranter rett utenfor døra. Bassengområdet er et naturlig samlingssted med gratis solsenger og parasoller. Til Lambistranda er det kun en kort spasertur.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Egentlig ingen ting. Veldig skuffende. Har bodd der mange pr, men virker ikke som de er interessert i oppgradering.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

St Constantine kan friste med en bedre beliggenhet der du har gangavstand til den populære Lambistranda og sentrum av Kos by. I bassengområdet er det barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Poolbar.

Gratis wifi. Deponering i resepsjonen mot avgift. TV-stue. Den sentrale beliggenheten gjør at hotellet er populært blant ungdommer i høysesong. Restauranter, barer og diskotek i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende. Bytrafikk.

Måltider

Dobbeltrom:

  • Frokostbuffé inkludert.

Leiligheter:

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé mot tillegg.

Verdt å vite

For ungdom som ikke reiser sammen med familien har hotellet satt en aldersgrense på 18 år. En 17-åring er imidlertid velkommen i selskap med gjester over 18 år.

Alle hoteller – Kos by

Astron (Kos)

Bo midt i sentrum på hotell Astron i Kos by. Utenfor porten venter de hvitkalkede husene, butikkene og koselige tavernaer i Kos by. I hotellområdet er det både basseng og jacuzzi. Vil du unne deg litt ekstra i ferien så bestiller du et superiorrom med havutsikt – da er det bare å åpne balkongdøra og nyte utsikten!

Paritsa

På familieeide Paritsa i Kos by bor du midt i smørøyet, og har gangavstand til stranda, restauranter, butikker og uteliv. Slapp av på hotellets hyggelige terrasse der du kan nyte sola og bare ta det med ro mellom badene i havet og kveldens eventyr på byen.

Imperial (Kos)

Tidligere gjester på Imperial er enige om en ting – hit kommer de gjerne tilbake. Men det er ikke luksus og fancy detaljer som lokker. Det er et basseng med plass til alle, en utmerket beliggenhet med nærhet til alt, velsmakende mat og en internasjonal atmosfære der både gjester og personalet er vennlige på alle verdens språk.

International

Familieeide International ligger i utkanten av Kos by og er populært blant ungdommer og vennegjenger. Her er det nemlig gangavstand til både stranda og alle fornøyelsene i Kos bys sentrum, men du kan like gjerne bli ved det frodige bassengområdet og slappe av på solsenga.

Anastasia (Kos)

Anastasia er et familiedrevet hotell i utkanten av Kos by, med nærhet til både strand og byliv. Kos seg i det herlige bassengområde med tilhørende poolbar som serverer drikke og cocktails. Bare en kort kveldstur unna ligger sentrum i Kos by med mange restauranter, barer, butikker og andre fornøyelser.

Continental Palace

Continental Palace ligger rett utenfor Kos by og nært stranda. Her kan du tilbringe dagen ved bassenget og bare nyte ledige dager. Fra hotellet går det busser inn til Kos by der du kan besøke historiske severdigheter, restauranter og shoppe litt.