Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,6 av 10 Basert på 90 vurderinger
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,2 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Rent. Trivelig personell.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-23


10 av 10

+
De som jonner der. Alle sammen. ❤️
-

Bekreftet gjest: 2022-09-16


7 av 10

+
Hyggelig personale, rent, grei frokost
-

Bekreftet gjest: 2022-09-16


3 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-09-16


10 av 10

+
Gammelt hotell men 100% i orden! Blid betjening, rengjøring helt topp! Gode senger, stille og rolig, det som trengs til frokost.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-16


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-09-09


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-09-09


6 av 10

+
Beliggenhet og at det var rent og fint.
-
Rommene var veldig små.

Bekreftet gjest: 2022-09-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

196 vurderinger
Utmerket
 
91
Veldig bra
 
58
Bra
 
26
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

30.07.2019

av 539ingridf Stord, Norge

Misfornøyd

Er meget misfornøyd med dette hotellet. Servicen er den verste jeg har opplevd. Vi hadde et uhell der vi sølte neglelakk på ett laken, vi fikk deretter kjeft av både damen i skranken og av sjefen for uhellet. Vi sa det var et uhell og at vi var lei oss for skaden vi hadde forårsaket. På tross av dette fortsatte de å være direkte ufine og ba oss for eksempel komme ned i resepsjonen klokken halv ett på natten for å betale 30 euro for skaden. Dette tilsvarer omtrent det vi har betalt for to voksne per natt. Beløpet ville de helst ha i kontant, og ble tydelig irritert da vi ønsket å betale med kort. Har ikke noe problem med å betale for skaden, men syns det var en ugrei måte å bli møtt på. Ellers er rommene ved dårlig standard, badet lukter muggsopp og det er skittent. Frokosten er også mindre bra. Kommer aldri tilbake til dette hotellet!!

 
29.06.2018

av Espen T

Greit hotell

Hyggelig hotell men fin beliggenhet til det meste. stille og rolig hvor man heller kan oppsøke støy og fart om man ønsker det. Enkel frokost men helt ok. sengene er gode og godt renhold, hyggelig betjening

 
02.02.2018

av NoraSvense Norge

ikke en plass for ungdommer ( eller for noen andre heller )

Jeg og 6 venninner bestilte tur via reiseselskap til dette hotellet . Vi gledet oss til dette og hadde hørt kjempe mye bra om det. Vi hadde fått beskjed om at her var det livlig og kjekt. Vi ankom og allerede da var vi for "livlige og glade " og fikk beskjed om å roe oss. Vi kom inn på rommene og di var skitne og ekle , da vi klaget ble bare mannen surere. Vi vurderte å bytte hotell men vi var 18 og hadde ikke allverdens med penger. Vi ble boende her , noe som gjorde turen ganske mye dårligere enn forventet. Som siden lovet og reiseselskapet lovet så var det en strand rett over gaten , noe som var en ganske så ubrukelig steinstrand . Vi leide sykler og syklet til hoved stranden som var meget bra. Forsåvidt koselig å sykle bort dit , men ikke det som var planen da vi dro ned. Vi ble spylt med iskald spyler slange hver gang vi kom fra stranden , og ble hysjet på til frokosten som forøvrig var den mest lusne frokosten jeg har sett. ( tørre skiver med litt skinke til ) Dårlig med vasking , noe vi kunne levd med hvis resten av servicen hadde vært ok . Men hver gang vi gikk forbi resepsjonen prøvde vi å være stille og ikke gjøre noe utav oss , men ble alikevell hver gang møtt med sure blikk. Vi fikk klage på klage selvom vi aldri var senere utav rommet enn 9 . ( det sto vi måtte være stille etter 11 ) Når vi satt i resepsjonen om du kan kalle det det, sa han til noen gjester som ville bo der at han ikke ville anbefale det da det bodde noen forferdelige norske jenter der. Ekkelt bassengområde. Snakket med en svensk venninne gjeng som hadde akkurat samme opplevelsen . Hvilken opplevelse voksne har hatt på det hotellet vet jeg ikke , men hvis det er kun det han ønsker bør det stå klart og tydelig.

 
09.07.2015

av Lilian M

Fantastisk øy, ikke like flott hotell

Anbefaler ALLE å reise til kos! Det er en nydelig vakker øy med utrolige strender og en liten koselig by, omringet av gater, restauranter osv :) Hotellet vi lå på derimot, var ikke det beste. Lite, slitt hotellrom, onde senger og generelt dårlig standard på toalett/dusj.

 
17.08.2013

av Aspaas Trondheim, Norge

Billig og bra hotell.

ET hyggelig og vennlig familiedrevet hotell. Tomma som driver hotellet er svært behjelpelig og alltid positiv, litt i overkant behjelpelig til tider, men utrolig hyggelig. Vi skulle ivei og spille tennis en kveld og ønsket å bestille taxi, men det var over 30 min ventetid så Tomma (bestyreren) hentet privatbilen sin og kjørte oss selv. Det kaller jeg ekstraservise. Vil også anbefale alle og gjøre sitt beste med og komme seg på "godsiden" til damen som eier hotellet. Hun smilet og vinket til oss og virket ikke sur en eneste gang, ihvertfall ikke til oss. Ellers er rommene veldig standard ikke noe ekstra, en får det en betaler for. Kan ikke forvente himmelseng på et budsjetthotell. Rensligheten var ikke det beste, men det ble vasket, og håndukene ble byttet ut, helt ok. Alt i alt hadde vi et fint opphold, men vil ikke anbefale hotellet for andre enn unge som er ute etter litt festing og moro, ikke et hotell for familier det skal være sikkert og visst.