En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

4823 vurderinger
Utmerket
 
3121
Veldig bra
 
1053
Bra
 
425
Mindre bra
 
147
Dårlig
 
77

Fem siste vurderinger

28.08.2016

av mrmyside Hønefoss, Norge

Bra for par, best for familie

Nydelig hotell! Alle ansatte var hyggelige og imøtekommende, men merket at noen var litt overarbeidet. Maten, bassenget, stranden, rommene og hotellet generelt var så godt som perfekt! Eneste som trekker ned er ventetiden på restaurantene. Når kelnerne har gitt deg en øl, glass vin eller lignende, så kommer de ikke tilbake for å spørre om du vil ha påfyll. Dette hadde nok med at de som jobbet der hadde for mye å gjøre. I tillegg var drinkene ikke gode (på stranda, bassenget og ved showet). Plastkoppene man fikk ved stranden, bassenget og showet var også alt for små... Dette er så punkter, men det trekker litt på totalopplevelsen. Det er et stort hotell med mange folk, men man legger egentlig ikke merke til dette. Noe som er veldig deilig! Flott hotell både for par og familier, men om vi skal på et lignende hotell igjen vil vi velge et kun for voksne. Men vil gjerne komme tilbake med barn!

 
22.12.2014

av KjerstiMalene K Bergen, Norge

Alt man trenger for en god ferie!

Dette stedet har alt : mange bassenger, mange spisesteder, god service, rent og lekkert. Meget godt utvalg i mat, bra renhold både ute og inne. Minibar blir fullt opp hver dag, rolig område. Selv om hotellet er fullt, merkes ikke dette særlig godt. Gode solsenger. Hyggelig betjening :) Vi har vært der 2 ganger, 2 uker begge ganger. Kan anbefale mex restaurant - spesielt bra :) meget bra SPA avd. Lett å komme seg til Kardamena med buss som stopper på hotellet. Golfbiler på området som henter og bringer om man har behov for det. Bra barneområde, med stort barnebasseng. Kommer helt klart tilbake!

 
25.10.2013

av Bente S Oslo, Norge

Flott hotell m/ god service.

Datteren min og jeg reiste hit i skolens høstferie m/ Ving. Vi ankom hotellet fredags formiddag og da vi skulle sjekke inn fikk vi beskjed om at innsjekk ikke var før 1400. Vi fikk lov til å gå og spise mens vi ventet på at rommet skulle bli klart. Da klokken ble 1400 og det var tid for å sjekke inn fikk vi beskjed om at hotellet var fullt. Jeg bestilte denne reisen i januar og ble mildt sagt litt sur. Vi ble flyttet over til nabohotellet som har samme eier. Dette hotellet har en mye dårligere standard. Bellboyen hentet oss og bar koffertene til rommet. Vi fikk beskjed om at det var bare var for 1 natt og at vi skulle få kompensasjon for dette. Dagen etter våknet datteren min med maur i senga og det var ikke ålreit. Vi bestemte oss for å komme oss tilbake til det fine hotellet. Vi fikk rom kl 1400 dagen etter og ble rikelig kompensert. Leiebil for 1 dag, gratis Internett for hele oppholdet, sein utsjekk, gratis roomservice og oppgradert rom. Rommet var kjempeflott og stort. Uteområdet var også veldig fint. Stranda bestod av småstein og var helt ok. Dette var første gang vi prøvde all inklusive og jeg syns det var veldig bra. Blei litt lei middagsbuffeten og spiste mye pizza. Her har du mulighet å spise andre steder men du må bestille bord for å gjøre det. Vil spesielt fremheve pastry corner hvor man ikke behøver å bestille bord. Vi var der hver dag og spiste pannekake med sjokolade. Fantastisk godt og super service av iskremjenta. Vi var kjempefornøyd med vårt opphold. Var nok litt off season da det ikke var noen andre nordmenn der. Mye russere og briter. Animasjonsteamet var morsomt og holdt show hver kveld. Dette hadde varierende kvalitet men var artig tidtrøyte.

 
24.07.2013

av Cato L Moss, Norway

5 + stjernes hotell, NOT! :(

Reiste til dette hotellet(to famillier) for 2 uker i juni 2013. Vi merket at selv om vi reiste i starten av fellesferien var det kaos, og surere personalet, bortsett fra noen få, har vi aldri opplevd før. Det startet med at vi måtte bo på nabohotellet for 3 netter fordi hotellet var fullt og de hadde "dessverre" overbooket, osv. Det viste seg at dette kan være en taktik fra hotellets side for å kapre mest mulig kunder og for åfå brukt nabohotellet som er dårligere. Vi møte flere som fikk samme problemet. Det var spesielt et eldre par som måtte bo på nabohotellet hele uken de skulle være der. Snakk om å flå turister som tror og betaler en 5 + stjernes hotel og ender opp med en som er dårligere. Vi fikk kompensasjon i form av en gratis utflukt, 20% på spa og kranglet oss til å slipe å betale depositum for håndlene(8EU pr stk). De sa at vi skulle også få en mye bedre rom enn det vi hadde bestillt, men tro ikke det. Det skjer ikke. Vi brukte en 1/2 dag på å flytte. Pgaavstandene måtte vi ha hjelp til å frakte bagasjen og sjekke inn på nytt på nabohotellet, den hjelpen måtte vi mase om i flere timer. Blandt alle sure serveringspersonalet traff vi en utrolig morsom og blid greker som holder seg i de små serveringssteder ved baren. Vi fikk en del gode tips på hva vi kunne besøke i Kos. Fikk aldri spurt hva han het dessverre men det er ikke vanskelig å se hvem han er. Hotellet er vakker og rent, personalet som sagt,matcher ikke med hotellet. Maten er variert men ok. Av 4 resaturanter hvor man må booke, sats på meksikansk,den verste er den greske(helt utrolig). Pannekakehuset med utrolig god is som er åpen til 01:30 ødelegges av sure personalet. Strandbaren er det beste ved det hele. Man får både drikke,mat, is og god melon. Man må legge håndkler midt på natta hvis man skal få stoler både i bassenget og på stranda. Det blåste nesten storm den første uken vi var der og vannet var kaldt. dersom man er ustødig i bena, sats ikke på stranda. Det krever styrke i bena for å komme seg ut av vannet, badesko er heller ikke så dumt. Andre uka stoppet plutselig å blåse og de to siste dagene før vi skulle reise ble vannet noe varmere. Utflukten til den såkalt paradise beach ble en skuffelse. Det dreier seg om en hel ordinær sandstrand med iskaldt vann. Sats heller på en båttur, eller besøk vulkaner. Kos by var også koselig. Vi har feriert i Hellas de siste årene, og jeg må si at jeg skjønner godt at turister fra andre land dropper Hellas. Nedgangstidene påvirker befolkningen og det ser man tydelig. Som turist/gjest i et land ønsker man å bli behandlet bra. Vi føler at befolkningen er lei turister. Derfor satser vi på å feriere i andre land i fremtiden. Vi er ferdig med Hellas! Når det gjelder hotellet, jeg vil ikke anbefale hotellet til noen. Vi ble skuffet!

 
09.06.2013

av Inessa M Hønefoss, Buskerud, Norway

En vidundelig ferie på "Blue Domes"!

En Flott ferie på Blue Domes hotel! Vi hadde to uforglemmelige uker på dette hotelet, som vi likte kjempe godt. Alt var veldig bra organisert og vi hadde alt vi trengte . Maten var helt fantastisk med stor variasjon for alle! Servis var helt på topp på alle plasser på hotelet. Betjening var veldig hyggelig og vennlig. Rommene var rengjort hver dag. Havet var kristal klar og stranden var helt suverent. For barna var det veldig spennende å bruke kano og peddalbåten, som vi lånte på stranden. Barna spilte dart og var på andre aktiviteter som var organisert for barna av Animasjons timet. Det er helt suverent Animasjons tim på Blue Domes, som vi ble kjent veldig godt med. De hadde mange aktiviteter både på stranden på formidagen og flotte show på kveldene. Vi kjedet oss aldri. Mest ble vi kjent med Emanuil (Ninja), som hadde sport aktiviteter ved stranden som yoga, vannaerobic og aerobic. Han var veldig flink og tok vare på alle på en hyggelig måte. Barna våres elsket ham! Også ble vi kjent med Zo Zo, Rado,Valentina og Marko som var alltid hyggelig og gjorde alt at gjestene hadde det bra. Showet på kveldene var alltig morsomt og spennende at barna og voksne hadde det moro. For litt mindre barn hadde de barnedisko,som var bra. Vi kommer tilbake på det flotte stedet!