Deluxerom

Deluxerom med en stor dobbeltseng, badekåper og tøfler. Frukt og en flaske vin ved ankomst. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. TV. Kjøleskap med en vannflaske ved ankomst. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: 25 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom som ligger i hovedbygningen. Dobbeltseng og en sofa. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. TV. Kjøleskap med en vannflaske ved ankomst. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: 21 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalow med dobbeltseng og en sovesofa. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. TV. Kjøleskap med en vannflaske ved ankomst. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: 21 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom med dobbeltseng og to sovesofaer. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. TV. Kjøleskap med en vannflaske ved ankomst. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: 30 kvm
Antall personer: 4

Superiorrom i bungalow

Superiorrom i bungalow med en dobbeltseng og en sovesofa. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. TV. Kjøleskap med en vannflaske ved ankomst. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: 25 kvm
Antall personer: 2-3

Toroms suite

Familierom med to soverom. Det ene med dobbeltseng og det andre med to sovesofaer. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. TV. Kjøleskap med en vannflaske ved ankomst. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: 46 kvm
Antall personer: 4