Aeolos Beach Resort

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Er du ute etter en rolig og avslappende ferie i vakre omgivelser har du kommet rett. Aeolos Beach Resort på Korfu er et hotell av høy klasse som ligger flott til på en høyde over Det joniske hav. Her trives både voksne og barn med All Inclusive, infinity pool og barnebasseng, gratis treningsrom og en egen liten strand. Bassengområdet og nesten alle rom har på havutsikt, så det greske blå er stadig tilstedeværende.


Rom/leiligheter

Superiorrom i bungalow for 1-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 4 personer. Toromssuite for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aeolos Beach Resort er et lekkert hotell som ligger like utenfor den koselige byen Perama på Korfu. Hotellet ligger oppe på en høyde og byr på en fabelaktig utsikt over Det joniske hav fra infinitypoolen. For barn er det et eget barnebasseng. Solsenger og parasoller tilbys uten kostnad, og i de to pool-/snackbarene kan du bestille drikke. Stranda ligger bare en steinkast unna og også der er det gratis solsenger og parasoller, samt en strandbar. Håndkleservice mot depositum.

Hotellets hovedrestaurant har også en herlig over havet og på menyen står et utvalg av greske retter, retter fra Middelhavslandene og internasjonale retter. Råvarene er produsert lokalt og alt brød og bakervarer er hjembakt på hotellet. Glem ikke dessertlisten! For barna er det et separat kids-corner. Hotellet har sertifiseringen ”Greek Breakfast Award” og byr på ekte gresk frokost med tradisjonelle og lokale produkter fra hele Hellas. Ved stranda ligger restauranten Paralia Beach Restaurant som passer for alle som liker pizza og pasta til lunsj. Maten tilberedes helt etter dine ønsker mens du ser på. Her har de også friske salater og desserter. Om kvelden serveres gresk middag med en moderne vri, laget på økologiske og lokale produkter (bordreservasjon). Ionion Restaurant er hotellets siste tilskudd på restaurantfronten og serverer frokost og rotisserie til middag (bordreservasjon). Hotellet har også en lobbybar med vakker havutsikt.

Det er et gratis moderne treningsrom på hotellet. Her venter også gratis sportsaktiviteter som tennis, bordtennis, sandvolleyball, boccia, vannaerobics og vannpolo. Biljard mot avgift og TV-spill. For litt ekstra avkobling kan du unne deg massasjehandlinger eller en stund i badstua. Hotellet har dag- og kveldsunderholdning som show, live musikk og konkurranser for både barn og voksne . For barna er det barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale, minidisco og lekeplass.

Fra Aeolos Beach Resort er det kort vei til severdigheter som Achilleon-palasset og klosteret Vlacherna, to av Korfus største severdigheter. Det er 7 kilometer inn til Korfu by med unik arkitektur, mange restauranter og shopping. Ta en tur på festningen med flott utsikt over havneinnløpet og havet.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokost, lunsj og middag serveres i hovedrestauranten.
 • Snacks i Lagoon Snack Bar kl. 11.00-17.00.
 • Crepes og vafler i Beach Sweet Corner kl. 11.00-17.00.
 • En middag i restaurant Paralia Beach Restaurant per opphold (bordreservasjon).
 • Lunsjbuffé i restaurant Paralia Beach Restaurant.
 • En middag i restaurant Ionion Restaurant per opphold (bordreservasjon).
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker kl. 10.00-00.00.
 • 15 minutter massasje per opphold for alle voksne gjester.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene