Sentido Apollo Palace

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Korfu kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Korfu i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

På Korfus sørlige kyst, sør i Moraitika, ligger det herlige og familievennlige hotellet Sentido Apollo Palace. I hotellets frodige hage står oliventrær og her ligger også det innbydende bassengområdet. Benytt hotellets brede aktivitetstilbud, ta det helt med ro i spaet eller gå den korte turen til stranda for et deilig bad i havet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Større dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-5 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Apollo Palace er et pent hotell som ligger i gangavstand til stranda i den rolige fiskerbyen Messonghi. Hotellet er bygd i typisk Korfu-stil og er omgitt av olivenlunder og velstelte hager.

Hotellet har hele tre basseng hvorav ett barnebasseng og ett som ligger i et område kun for voksne. Det et gratis solsenger og parasoller i bassengområdene. Håndkleservice mot depositum. På stranda er solsengene og parasollene mot avgift.

Hotellet har en bufférestaurant som så vel internasjonale som greske retter. Á la carte-restauranten Elia serverer lokale spesialiteter og andre greske retter, de har også et stort utvalg av gresk vin. Det er tre poolbarer, der en ligger i området forbeholdt voksne gjester. For nattsvermerne er det en bar i nattklubben.

Hotellet har også et gratis treningsrom og et utvalg av aktiviteter som dans, aerobics og sandvolleyball. Minigolf, biljard og bordtennis mot avgift. Spa med behandlinger mot avgift.

For de yngre gjestene er det en barneklubb (i hotellets regi) med engelsktalende personale for barn 4-12 år. I tillegg er det minidisko, lekeplass og et lekerom. For de voksne er det en nattklubb med inngangsavgift.

Gratis wifi på hotellområdet. Gratis parkering. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Halvpensjon inkludert.
  • All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.00.
  • Sen frokost i poolbaren kl. 10.00-11.30.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.00.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 19.00-21.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker i flere barer kl. 10.00-1.00.
  • Kaffe, te og iskrem i poolbaren kl. 10.00-18.00.
  • Ettermiddagssnack i poolbaren kl. 16.00-17.00.
  • 30 % rabatt i à la carte-restauranten for gjester med All Inclusive, lunsj 12.30-15.30 og middag 19.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Merk at det er aldersgrense 16 år i både spaet og i treningsrommet.