Gemini

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Korfu kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Korfu i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Gemini er et perfekt hotell for deg som ønsker å bo komfortabelt og ha god beliggenhet i Moraitika på Korfu. Stranda ligger i gangavstand og i bassengområdet er det et stort basseng med solsenger og parasoller. Her er det også en frodig hage som gir skygge til den som ønsker det. Legg til All Inclusive eller halvpensjon for en ekstra komfortabel ferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 3-4 personer, hvorav 1 barn. Enkeltrom for 1 person. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På hotell Gemini har du god beliggenhet i Moraitika, med nærhet til både stranda og sentrum. Hotellet består av to bygninger og ved bassengområdet finnes et stort basseng, samt solsenger og parasoller. I poolbaren serveres oppfriskende drikker. Håndkleservice mot avgift. Stranda ligger kun et steinkast unna hvor du kan ta avkjølende bad i havet.

Hotellets restaurant har en vakker havutsikt og utsikt mot bassenget, og her serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé om du har lagt til All Inclusive eller halvpensjon.

På Gemini tilbys aktiviteter som gratis volleyball og boccia, minigolf, bordtennis og biljard mot avgift. For barn finnes det en barneklubb i hotellets regi, med engelsktalende personale. Gratis wifi i lobbyen. Vaskeri- og strykefasiliteter finnes mot avgift.

Hotellet ligger i området Messonghi i Moraitikas sentrum, der det er kort vei til restaurantene, shoppingstrøket og pubene langs strandpromenaden.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • All Inclusive og halvpensjon mot tillegg.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.15.
  • Snacks og iskrem i poolbaren kl. 11.00-18.00.
  • Te og kaffe i hovedbaren og i poolbaren kl. 11.00-23.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00.
  • Afternoon tea, kaffe og kaker i poolbaren kl. 17.00-18.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.