Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,8 av 10 Basert på 31 vurderinger
Total vurdering
 
6,8 / 10
Rengjøring
 
6,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,7 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
6,9 / 10
Service
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Nære strand
-

Bekreftet gjest: 2022-08-14


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-07-31


9 av 10

+
Veldig rent, Hyggelig betjening. fin strand nede ved vannet, hyggelig betjening nede på stranden.
-

Bekreftet gjest: 2022-07-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

2511 vurderinger
Utmerket
 
924
Veldig bra
 
847
Bra
 
415
Mindre bra
 
186
Dårlig
 
140

Fem siste vurderinger

30.07.2019

av MeretheH_13 Lysaker, Norge

Gammelt og behov for en oppgradering

Hotellet var sikkert flott engang men trenger nok en oppgradering. Familie på 4 med Ionian suite med delt basseng.Lukter mugg i suiten som lå nederst i hotellet under «bakkenivå» og toalettet var lite og trangt. Dusjen gjordet badet klissvåt. På den positive siden var det nydelig frokost og artig med heis ned til stranden. Vi spurte om å få bytte rom men det var ikke mulig til tross for at det var ledig på hotellets hjemmesider. Vurder et rom høyere opp i hotellet om du skal bo her.

 
08.07.2019

av tomas h Flekkefjord, Norge

Nesten men ikke nok

Vi har hatt 4 netter her og har hatt det helt fint, frokosten er superb, her mangler det ingenting, bassenget tilbyr gratis solseng til de første heldige.. går man til sjøen ( hotellets strand ) så må man betale 14 euro for seng og parasoll og det er en litt pussig fremgangsmåte, alt koster litt mer men vi er jo på ferie😎 det super raske internettet de reklamerer med kan du bare glemme Det går busser Til byen hvert 20 min rett utenfor hotellet NB bør nevne at de ligger i enden av en rullebane

 
03.06.2019

av Joacim T Askim, Norge

Utrolig fint sted

Hadde bare positive opplevelser med hotellet. Hotellet ligger nær så og si alt man trenger. Ikke noe ulempe at det ligger 10 min unna sentrum med bil. Flyplassen ligger nært og man hører flyene ofte, men dette har ikke vært noe som helst problem. Maten var OK på hotellet men anbefaler å dra inn til sentrum for en bedre middag.

 
24.07.2017

av RundtEkvator Oslo, Norge

Fantastisk terrasse og flotte rom

Vi hadde leid en familie bungalow med to soverom og privat pool. Vi hadde to store flotte rom, to bad og et lite kjøkken. Terrassen var kjempestor og det hørte også med et lite basseng. Vi ble tatt godt i mot av et profesjonelt personale og vist til vår bungalow. Vi fikk til og med en hyggelig velkomstgave som besto av Prosecco og frukt. Veldig hyggelig. Hotellet har et koselig bassengområde samt heis ned til stranden. Basseng baren hadde god mat og hyggelig personale. Samme menyen serveres på ala cart restauranten og her kunne vi kanskje ønsket oss noe mer. Men maten var god og service bra. Hotellet har også et lite treningsrom med begrensede apparater og ingen air condition men man får tatt seg en liten treningsøkt på tredemøllene. I tillegg finnes blant annet en buffet-restaurant og en sushi-retaurant. Disse ble ikke prøvd ut. Vi brukte roomservice- flere ganger og var godt fornøyd med å få maten opp til bungalowen. Dette gikk både raskt og effektivt. Ellers var renholdet meget bra. Av negative ting kan nevnes at det er støy fra den nærliggende flyplassen men vi synes dette synes bare det var spennende å se flyene lande og ta av. Jeg opplevde også en gang at resepsjonisten ikke hadde tid til å snakke med meg selv om hun var ledig, men stort sett var disse veldig profesjonelle. Da bungalowen vår var så fin ble vi mye værende der og prøvde ikke ut bassengområde men vi var en dag på stranden. Vi elsket bungalowen, terrassen med fantastisk utsikt og bassenget og kommer gjerne tilbake til den.

 
11.05.2017

av X5299XVolgag Fargelanda, Sverige

Helg ;)

Et enkelt hotel, betong blokk. Det var rent inne , føltes ganske tomt. Det finnes et innedors basseng, men lyset var av og ingen der. Enkle rom. Alt var rent. Flyplassen og flystripa ligger rett utforbi hotellet, så det bråkte en del ;) Maten var veldig god. Betjeningen var hyggelige :)