Corfu Holiday Palace Kanoni

Corfu Holiday Palace Kanoni

  • • Egen sandstrand
  • • Fantastisk utsikt
  • • Halvpensjon inkludert
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Korfu kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Korfu i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Corfu Holiday Palace Kanoni ligger på en høyde over bukta i Kanoni og har en fantastisk utsikt over havet og Mouse Island. Hotellet er omgitt av pinjetrær og har tre restauranter og fire barer. For den som vil være aktiv er det både treningsrom og tennisbane. Stranda og havet ligger rett nedenfor hotellet og dit kommer du enkelt å greit med hotellets lille heis.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom superior i bungalow for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vi hadde et supert rom med en flott terrasse. Aircondition virket dårlig. Vi hadde derfor en varm...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Corfu Holiday Palace Kanoni ligger på en høyde med en fantastisk utsikt over havet og omgivelsene. I bassengområdet er det et saltvannsbasseng med barneseksjon og også herfra er utsikten fantastisk. Rett nedenfor hotellet ligger hotellets egen strand, som nås enkelt og greit med hotellets lille heis. Solsenger, parasoller og håndklær tilbys uten kostnad både ved bassenget og på stranda. Ved siden av ligger poolbaren som serverer kaffe, cocktails og enkle retter. Det er også en bar på stranda som serverer enkle retter, drinker og alkoholfri drikke.

På hotellet er det tre restauranter: bufférestauranten Eptanissa serverer frokost og middag, à la carte-restauranten Eptanissa Grill og sushirestauranten Kukutsi Sushi Bar. Ved lobbyen ligger baren Kefi som har underholdning i form av livemusikk, og godsaker som drinker og snacks.

Vil du trene er det et gratis treningsrom på hotellet. Gratis bordtennis samt tennis og biljard mot avgift. I spillrommet er det spill som airhockey og arkadespill. Pass på å unne deg litt avkobling i hotellets spa, som tilbyr massasje, behandlinger og manikyr mot avgift. Her er det også et innendørs svømmebasseng. Gratis wifi i hele hotellområdet. Hotellet ligger rett ved flyplassen hvilket innebærer at flytrafikken kan være forstyrrende.

Korfu by ligger cirka 4 kilometer unna og dit kommer du enklest med taxi og resepsjonen hjelper deg gjerne med å bestille en. I den sjarmerende gamlebyen venter trange smug og gater, butikker, koselige restauranter og uvanlig arkitektur.

Måltider

Halvpensjon inkludert.

Serveringstider:

  • Frokost fra kl. 7.30-10.00.
  • Middag fra kl. 19.00-21.30.

Verdt å vite

Hotellstranda ligger cirka 100 meter fra hotellet og det er adkomst via trapper eller heis.