Ekati Mare Boutique Resort

Ekati Mare Boutique Resort er et stilrent hotell som ligger i utkanten av byen Kavos på Korfu. Fra hotellet er det kort spasertur til stranda og du bor i lyse og fint designede rom. Hotellet har et basseng for late feriedager og bestiller halvpensjon kan det vel ikke bli mer avslappende enn som så.


Rom/leiligheter

Familierom deluxe for 2-4 personer. Deluxerom plus for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Familierom i etasje for 2-4 personer. Suite for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ekati Mare Boutique Resort er målet at du skal føle deg som hjemme samtidig som du er helt i feriemodus. Rommene er komfortabelt innredet i fine naturlige farger. Hotellet har et bassengområde med et basseng, separat barnebasseng, solsenger og parasoller samt ekstra gode balinesiske solsenger og en poolbar. Bassenghåndklær inkludert.

Hotellets restaurant Olivéa serverer frokost- og middagsbuffé samt lettere retter fra lunsjtid til tidlig kveld. Vegetar- og veganretter finnes. I poolbaren serveres fersk og sunn juice og smoothies. En lobbybar som er åpen døgnet rundt, samt en strandbar.

Wifi inkludert på hele hotellet. Det er cirka 300 meter til stranda i Kavos og cirka en kilometer til Kavos sentrum. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.00.
  • Middag kl. 19.00-23.00.

Alle hoteller – Kavos

CavoMarina Beach

Aldersgrense på hotellet: 12 år CavoMarina Beach ligger like ved en av de beste strendene i Hellas - den er bred, lang og med myk og herlig sand. Her skal du bo om du elsker innredning med lokal karakter – de greske gudene kan du se på mosaikkbilder på hele hotellet og i rommene glinser de i gull på putene. Hotellet har to separate bassengområder med hvert sitt basseng, ett ved stranda og et bassengområde for dobbeltrommene med utgang til delt basseng.