Ekati Mare Boutique Resort

Ekati Mare Boutique Resort er et stilrent hotell som ligger i utkanten av byen Kavos på Korfu. Fra hotellet er det kort spasertur til stranda og du bor i lyse og fint designede rom. Hotellet har et basseng for late feriedager og bestiller halvpensjon kan det vel ikke bli mer avslappende enn som så.


Rom/leiligheter

Familierom deluxe for 2-4 personer. Deluxerom plus for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Familierom i etasje for 2-4 personer. Suite for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ekati Mare Boutique Resort er målet at du skal føle deg som hjemme samtidig som du er helt i feriemodus. Rommene er komfortabelt innredet i fine naturlige farger. Hotellet har et bassengområde med et basseng, separat barnebasseng, solsenger og parasoller samt ekstra gode balinesiske solsenger og en poolbar. Bassenghåndklær inkludert.

Hotellets restaurant Olivéa serverer frokost- og middagsbuffé samt lettere retter fra lunsjtid til tidlig kveld. Vegetar- og veganretter finnes. I poolbaren serveres fersk og sunn juice og smoothies. En lobbybar som er åpen døgnet rundt, samt en strandbar.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet består av to bygninger som ligger på hver sin side av veien. Romkategoriene Deluxerom Plus og Familierom deluxe samt noen av suitene ligger i bygningen på andre siden av veien fra hovedbygningen. Det er cirka 300 meter til stranda i Kavos og cirka en kilometer til Kavos sentrum. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.00.
  • Middag kl. 19.00-23.00.

Alle hotell – Kavos

CavoMarina Beach

Aldersgrense på hotellet: 12 år CavoMarina Beach ligger like ved en av de beste sandstrendene i Hellas - den er bred, lang og med myk og herlig sand. Her skal du bo om du elsker innredning med lokal karakter – de greske gudene kan du se på mosaikkbilder på hele hotellet og i rommene glinser de i gull på putene. Hotellet har to separate bassengområder med hvert sitt basseng, ett ved stranda og et bassengområde for dobbeltrommene med utgang til delt basseng.