CavoMarina Beach

apollo mondo local

Aldersgrense på hotellet: 12 år

CavoMarina Beach ligger like ved en av de beste sandstrendene i Hellas - den er bred, lang og med myk og herlig sand. Her skal du bo om du elsker innredning med lokal karakter – de greske gudene kan du se på mosaikkbilder på hele hotellet og i rommene glinser de i gull på putene. Hotellet har to separate bassengområder med hvert sitt basseng, ett ved stranda og et bassengområde for dobbeltrommene med utgang til delt basseng.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2 personer/2-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servicen på stranda med mat og drikkeservering.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

CavoMarina Beach ligger ved en av de beste sandstrendene i Hellas – den kilometerlange stranda er perfekt for en spasertur eller løpetur før frokost og herlige dager med avkobling. Hotellet ligger nært sentrum av Kavos med mange tavernaer, barer og butikker, men på dette hotellet skal du dufte, smake og nyte rettene som kommer fra grytene i kjøkkenet. Der benytter kokkene seg av gamle tradisjonelle oppskrifter fra det greske kjøkkenet.

Hotellet har et bassengområde nært stranda med basseng, poolbar, solsenger og parasoller. Solsenger og parasoller er inkluderte også på stranda. Det er ytterligere et basseng med solsenger for de gjestene som bestiller et dobbeltrom med delt. Bassenghåndklær mot depositum.

The Venus Beach Club Restaurant ligger på stranda og er åpen fra tidlig morgen til etter midnatt, her kan du ta en drink, innta frokosten, ta en pizza til lunsj, spis en skikkelig god middag med influenser både fra det greske og det internasjonale kjøkkenet eller bare ta noen biter sushi. Pent antrekk - langbukser for menn. Bordreservasjon kreves til middagen. På restaurantens takterrasse kan du nyte en massasje eller ta en avkoblende skjønnhetsbehandling.

Ved ankomst/aveise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet. Det siste stykke må du selv gå med bagasjen på en flat rett vei. Musikk og støy fra folkelivet på nærliggende restauranter og barer kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-11.00.
  • Middagen om kvelden.
Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Alle hotell – Kavos

Ekati Mare Boutique Resort

Ekati Mare Boutique Resort er et stilrent hotell som ligger i utkanten av byen Kavos på Korfu. Fra hotellet er det kort spasertur til stranda og du bor i lyse og fint designede rom. Hotellet har et basseng for late feriedager og bestiller halvpensjon kan det vel ikke bli mer avslappende enn som så.