Eleni Studios

Eleni Studios er et enkelt hotell med bra beliggenhet Ipsos, nært Dassia og en døy mil nord for Korfu by. Vil du ha en avslappende ferie blir du på hotellet, bader i bassenget og lager dine favorittretter i leiligheten. Stranda og folkelivet med barer, tavernaer og butikker ligger bare et par minutters gange fra hotellet så her har du alltid valget.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Ettromsleiligheter deluxe for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til leilighetshotellet Eleni Studios i Ipsos, en drøy mil nord for Korfu by. Her er det et basseng omgitt av solsenger og parasoller. Det er kort vei til stranda bare cirka 200 meter og du går dit på noen minutter. På stranda er solsenger og parasoller mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Hotellet består av to bygninger, det ene nyere enn det andre, separert av en fin hage. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 350 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke og det er en enkel spasertur.

Hotellet ligger bare cirka 200 meter til bussholdeplassen for busser som kjører til vakre Korfu by. Veien langs strandpromenaden og rullesteinstranda med Korfus berømte frodige åser som bakteppe er en liten ferieidyll med barer, restauranter og shopping. Ipsos er populært blant de yngre, særlig i høysesong.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Dassia & Ipsos

Amalia (Korfu)

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Amalia ligger i hjertet av Dassia på Korfu. Her kan du nyte et rolig opphold med et hyggelig bassengområde og kort avstand til Det ioniske hav og stranda. I Dassias sentrum er det mange restauranter og kaféer langs den kilometerlange stranda.

Elea Beach

Elea Beach ligger like ved stranda, i gangavstand til sentrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store bassengområdet er det plass til både store og små.

Nafsika

Aldersgrense på hotellet: 15 år Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare en spasertur fra stranda og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum der det finns et godt tilbud av restauranter, barer og butikker.

Dassia Beach

Dassia Beach ligger ved rullesteinstranda i Dassia så her kan du jobbe med brunfargen på hotellets egen badebrygge. À la carte-restauranten har på en herlig havutsikt og fra hotellet har du kort vei til sentrum der du blant annet finner herlige restauranter og hyggelige barer.