Scheria Island

Scheria Island er et hotell der du kjenner feriefølelsen med det samme du trår over dørstokken. Beliggenheten ved stranden i Dassia og atmosfæren på hotellet er perfekt for en behagelig ferie på den frodige ferieøya Korfu.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Scheria Island ligger rett ved stranden i Dassia og lokker med en rolig og avslappet atmosfære. På gresset nede ved stranden står solsenger og parasoller og de er gratis for alle Apollos gjester. Hotellet har en bar med drikke og snacks.

Frokostbufféen serveres mellom 8.30-10.30 hver dag. Á la carte restauranten holder åpent fra lunsjtid til ut på kvelden. Resepsjonen er åpen fra ca. kl. 8.00 til ca. kl. 2.00. Gangavstand til sentrum av Dassia med et tilbud av restauranter og supermarkeder. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Etter utsjekking på hjemreisedagen kan bagasjen stå i frokostrestauranten. På stranden er det en dusj som utsjekkede gjester kan benytte, garderobe samt toalett finner du ved resepsjonen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt