En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

116 vurderinger
Utmerket
 
37
Veldig bra
 
44
Bra
 
24
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

11.09.2019

av Suza1601

En fornøyelse!

Ble møtt i døren av hyggelige og smilende betjening! Sentralt til alt, nær beligenhet til strand og rolig og deilig basseng i hotellet. Utrolig hyggelig betjening, rent og fint. Virkelig ingenting å klage på!

 
16.08.2016

av May L

Lite sentralt hotell, alltid ryddig og rent. Veldig god service.

Vi var her i en uke. Hadde aldri vært her før, men veldig fornøyd. Utrolig hyggelig og serviceinnstilt personale. Alltid ryddig og rent. Hotellet ligger veldig sentralt i Gouvia, med restauranter rundt på alle kanter og kort vei til stranda. Frokost er inkludert i prisen og man har mulighet til å kjøpe en enkel lunsj dersom man ønsker dette. Alle rom har AC. Vi leide bil gjennom et firma hotellet samarbeider med og veldig fornøyd med det. Bilen ble levert og hentet på hotellet, hadde forsikring og fri km inkludert i prisen.

 
16.08.2016

av Snublefot80 Mjøndalen, Norge

Like fornøyd som alltid.

Dette er 5 gangen jeg besøker dette hotellet. Jeg kommer tilbake hvert år, mye takket være en utrolig hyggelig og behjelpelig betjening, atmosfæren, renslighet og beliggenhet. Hotellet har frokost buffet og muligheter for å kjøpe enkle lunsj retter på dagtid. Lettvint dersom man liker å slappe av ved bassenget hele dagen. Bassengområdet er så og si aldri helt fullt, noe vi synes er veldig behagelig.

 
19.06.2016

av Dream318128 Oslo, Norge

Renslig og sentralt

Louvre ligger kun noen meter fra stranda og ligger veldig sentralt i den lille byen Gouvia. Hotellet fremstår noe gammelt, men i gresk standard. Det er rent og personalet er flinke til å vaske hver dag. Hotellet har også et populært bar område som ligger mot veien der man kan se fotball og bestille noen drinker. Vi opplevde personalet som veldig hyggelig og man føler seg vel som hjemme :-) Basseng partiet er fint med solsenger. Frokosten er enkel.

 
14.09.2015

av Terje Roger F Oslo, Norge

Flott lite hotel sentralt i Gouvia

Meget bra hotell til 2 stjernes hotell og være. Ansatte er i imøtekommende, og veldig serviceinnstilte. Rommet er bra, rent og pent. Rene håndklær vær dag. Hotellet har et lite, men hyggelig bassengområde. Baren på hotellet er et samlingspunkt om kveldene og ligger ut mot hovedgaten i Gouvia. Beliggenheten er midt i sentrum med gang avstand til restauranter og barer. Stranden i Gouvia er ikke den beste, men ligger kun 2 minutter gangavstand fra hotellet. Der er det utleie av solstoler og parasoller. Kort vei til buss stopp, hvor man kan ta buss til Corfu by, eller over mot vest, til Paleokastritsa med flott strand. Har vært på dette hotellet flere ganger, og vi kommer definitivt tilbake.