Louvre

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Familieeide Louvre ligger midt i populære Gouvia og har en gjestfri atmosfære. Hotellet er lite og enkelt, men har bekvemmeligheter som basseng, frokost og beliggenhet nært stranda. Den sentrale beliggenheten gjør det til et perfekt valg for den som vil ha kort vei til Gouvias fornøyelser og nyte deilige dager på stranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Louvre er et enkelt og koselig hotell i sentrum i Gouvia på Korfu. Hotellet er eid av en familie og den hyggelige atmosfæren bidrar en ekstra herlig ferie. Her er det en solterrasse med et lite basseng, gratis solsenger og parasoller. Hotellet har også en liten hage og en pool/snackbar der du kan bestille noe enkelt å spise og drikke. En kort spasertur unne ligger havet og stranda. Lokaltrafikk.

Hotellet er et perfekt utgangspunkt for den som vil utforske Gouvia, som er en av Korfus mest populære feriebyer. Sentrum ligger rett utenfor døra og her venter restauranter, fornøyelser, shopping og strandkaféer. Ta turen ned til den store marinaen der luksusyachtene ligger på rekke og rad. Et lite stykke bortenfor kan du også utforske ruinene av et venetiansk skipsvrak fra 1700-tallet.

Måltider

Enkel frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Støy fra nærliggende restauranter og barer kan til tider oppfattes som forstyrrende.