Kontokali Bay

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Fine Kontokali Bay på Korfu har en flott beliggenhet rett ved stranda. Her er det flere gode restauranter, et stort og herlig spa samt et treningsrom. Bassengområdet har et fint evighetsbasseng med vakker utsikt og er omgitt av frodige trær og planter som skaper en fin atmosfære. For litt ekstra luksus – bestill dobbeltrom med eget basseng

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer. Familierom for 3-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bra personale. Nydelig område.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kontokali Bay på Korfu er et luksuriøst hotell som ligger ved kysten cirka 6 kilometer fra Korfu by. Her er det er fint bassengområde med solsenger og parasoller. Barnebasseng i området ved barneklubben, som ligger et lite stykke fra hovedbassenget og  andre fasiliteter. Basseng- og strandhåndklær inkludert.

Fire restauranter der frokostbufféen og middagsbufféen serveres i hovedrestauranten Horizon, tavernaen Marina som ligger på stranda, á la carte-restauranten Asterias som serverer middag og strandrestauranten Paréa har gresk mezé og er åpen fra lunsj til middag. Barene Panorama i lobbyen og Alegro på stranda. Livemusikk og underholdning hver kveld.

Spa med oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi, badstue og dampbad uten ekstra avgift. Treningsrom og et relaxrom samt spabehandlinger mot avgift. Spaet har et wellness-konsept med blant annet kostrådgivning og behandlinger med biologiske produkter. Spaet har aldersgrense 16 år.

Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale og lekeplass. Aktiviteter som bordtennis, dart og sandvolleyball inkludert. Yoga, stretching, aerobics, fotturer og tennis inkludert. Tennis mot avgift om kvelden. Vannsport og biljard mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Hotellet tilbyr transport t/r Korfu by hver dag, avgang kl. 9.30 og tilbake kl. 13.30.

Miljø og matsikkerhet
Hotellets strand har blitt tildelt det internasjonale miljømerket Blått flagg for rent vannet. Hotellet er ISO 22000:2005 sertifisert. En sertifisering som går på matsikkerhet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj og middagsbuffé).

Sesongvariasjoner

Bildene av dobbeltrommene med havutsikt, som renoveres før sommersesongen er skisser og vil bli oppdatert så fort Apollo får ekte bilder fra hotellet. Skissene kan skille seg fra hvordan rommene vil se ut når renoveringen er klar.

Alle hotell – Dassia, Gouvia & Kontokali

Cook's Club Corfu

Aldersgrense på hotellet: 16 år Cook's Club Corfu er et trendy hotell som lokker unge voksne som vil bo på et hipt, barnefritt hotell med stilig design. Her spilles musikken av håndplukkede DJs og restaurantene serverer lekker mat og bartenderen mikser digge drinker som er en fryd for øyet og ganen. All Inclusive er inkludert.