Elea Beach

Elea Beach

 • • Like ved stranda
 • • Gangavstand til sentrum
 • • Legg til All Inclusive

Elea Beach ligger like ved stranda, i gangavstand til sentrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store bassengområdet er det plass til både store og små.

UKENS DEAL

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person til:

Santorini Skiathos Kos
Limnos Samos Epirus
Lefkas Korfu Saranda
Lesvos / Mytilini    

Rabatten gjelder også på kombinasjonsreiser på disse reisemålene. Rabatten gjelder alle avreiser gjennom hele sommersesongen 2023 . Rabatten varer til og med 12. februar 2023. Bestill ukens deal i dag!

Gjelder kun for nye bestillinger og på avreiser under hele sommeren 2023. Tilbudet gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elea Beach ligger utmerket til rett ved stranda i Dassia. To basseng for voksne, hvorav ett er med saltvann. Ett barnebasseng. Jacuzzi. De grønne parasollene er inkludert for gjester med All Inclusive. For gjester med halvpensjon er solsenger og parasoller mot avgift. Bassenghåndklær mot avgift.

Hovedrestaurant som serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé samt en á la carte-restaurant. Hotellbar samt utendørsbar. Snackbar som serverer pizza, sandwicher, kaker og iskrem. (Inkludert i All Inclusive.) Noen kvelder har hotellet gresk aften med underholdning og ulike aktiviteter.

Treningsrom mellom (åpent kl. 8.00-20.00). Massasje mot avgift. Bordtennis, dart og boccia. Gresk aften samt underholdningsprogram. En kort spasertur fra hotellet er det vannaktiviteter som jet ski, windsurfing og paraseiling mot avgift (ikke i hotellets regi).

Fra 1. juli til 31. august er det en barneklubb i hotellets regi for barn i alderen 4-10 år med engelsktalende personale. Lekeplass

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering. Garderobe for de med sen avreise. Bagasje. Vaskeriservice.

Det er kun en kort spasertur til sentrum av Dassia der tavernaer og restauranter ligg på rekke og rad langs stranda. Nærmeste bussholdeplass ligger cirka 150 meter fra hotellet og til Korfu by er det cirka 12 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé i noen dobbeltrom.
 • Halvpensjon (frokost- og lunsj- eller middagsbuffé) i alle familierom og i noen dobbeltrom.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og lunsj- eller middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokost i bufférestauranten kl. 7.00-10.30.
 • Lunsj i bufférestauranten kl. 13.00-14.30.
 • Snacks som pizza og iskrem kl. 10.00-18.00.
 • Middag i bufférestauranten kl. 18.15-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Stranda som ligger like nedenfor hotellet består av en blanding av sand og stein.

Alle hoteller – Dassia, Gouvia & Kontokali

Kontokali Bay

Fine Kontokali Bay på Korfu har en flott beliggenhet rett ved stranda. Her er det flere gode restauranter, gratis spa samt treningsrom. Bassengområdet er omgitt av frodige trær og planter som skaper en fin atmosfære. For litt ekstra luksus – bestill dobbeltrom med eget basseng

Amalia (Korfu)

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Amalia ligger i hjertet av Dassia på Korfu. Her kan du nyte et rolig opphold med et hyggelig bassengområde og kort avstand til Det ioniske hav og stranda. I Dassias sentrum er det mange restauranter og kaféer langs den kilometerlange stranda.

Nafsika

Aldersgrense på hotellet: 15 år Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare en spasertur fra stranda og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum der det finns et godt tilbud av restauranter, barer og butikker.

Cook's Club Corfu

Aldersgrense på hotellet: 16 år Cook's Club Corfu er et trendy hotell som lokker unge voksne som vil bo på et hipt, barnefritt hotell med stilig design. Her spilles musikken av håndplukkede DJs og restaurantene serverer lekker mat og bartenderen mikser digge drinker som er en fryd for øyet og ganen. All Inclusive er inkludert.