Cook's Club Corfu

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Cook's Club Corfu er et trendy hotell som lokker unge voksne som vil bo på et hipt, barnefritt hotell med stilig design. Her spilles musikken av håndplukkede DJs og restaurantene serverer lekker mat og bartenderen mikser digge drinker som er en fryd for øyet og ganen. All Inclusive er inkludert.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer. Bay room for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

service, hotellet, uteområdene, service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 650 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cook's Club Corfu byr på et luksuriøst opphold i minimalistisk stil med lyse, jordfarger og innslag av fine tredetaljer. Velkommen inn i en moderne, urban atmosfære! Dette er det opplagte valget av hotell på Korfu for deg som reiser uten barn og vil bo på et trendy hotell der goda mat og stilige cocktails står i fokus, og der håndplukkede DJs fra hele verden spiller musikken fra morgen til kveld.

Hotellet har et pent bassengområde i lekker design med et basseng, solsenger, parasoller, bassenghåndklær og en poolbar som serverer drinker og spiller musikk fra kl. 10.00-17.00.

For å bo på Coock's Club Corfu må du ha fylt 16 år. All Inclusive er inkludert slik at kan nyte sola og ferien. Vil du bade i havet finner du den nærmeste stranda i Komeno Bay. I passe gangavstand ligger butikker, barer, restauranter og steder for de sene timene.

Cook's Club har to restauranter, i Cantina spiser du en herlig og nyttig frokostbuffé, kontinental frokost samt lunsj og middag fra en fast meny med inspirasjon fra asiatiske kjøkken samt det tradisjonelle greske kjøkkenet. I à la carte-restauranten Campiello serveres klassiske retter fra Korfu med en twist. Sommeren 2024 åpnes à la carte restauranten Smoke Grill som serverer retter ra grillen. Bordreservasjon kreves i à la carte restaurantene. I Captain Cook's poolbar kan du ta noe lettere å spise til en drink. Lobbybar.

Hotellet har et spa med badstue og hamam samt mulighet for massasje, alt mot avgift. Du kan delta på yoga-, pilates- og aerobictimer, PT mot avgift. Tennis, privat trener mot avgift. Underholdning og overraskelsesfester flere ganger i uka og hver kveld spiller en DJ digg musikk i Captain's Cook Bar.

Wifi på hele hotellet. Romservice kl. 6.00-1.00. Parkering. Kiosk og en butikk. Hotellet er kontantfritt. Det er cirka 750 meter til Gouvia og til stranda Gouvia Beach er det cirka 650 meter. Trafikkert vei må krysses for å nå stranda. Det er cirka 6 kilometer til Korfu by.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokost i restauranten Cantina kl. 5.00-7.00.
  • Frokostbuffé i restauranten Cantina kl. 7.00-10.00.
  • Kontinental frokostbuffé i restauranten Cantina kl. 10.00-11.00.
  • Lunsj i Captain Cook's Poolbar kl. 12.00-17.00.
  • "All Day Dining" fra fast og begrenset meny i restauranten Cantina kl. 12.30-19.00.
  • Middag fra fast meny i restauranten Cantina kl. 19.00-21.30.
  • En middag per opphold i à la carte-restauranten Campiello kl. 19.00-21.00.
  • En middag per opphold i à la carte-restauranten Smoke Grill inkludert kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med lokale og et utvalg av internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Dassia, Gouvia & Kontokali

Kontokali Bay

Fine Kontokali Bay på Korfu har en flott beliggenhet rett ved stranda. Her er det flere gode restauranter, et stort og herlig spa samt et treningsrom. Bassengområdet har et fint evighetsbasseng med vakker utsikt og er omgitt av frodige trær og planter som skaper en fin atmosfære. For litt ekstra luksus – bestill dobbeltrom med eget basseng