Ipsos Di Mare

Ipsos Di Mare ligger rett ovenfor strand Ipsos Beach i Ipsos. Bad i hotellets basseng eller gå rett over gata for et bad i havet. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til halvpensjon om du vil.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med hageutsikt for 2-3 personer. Dobbeltrom med bassengutsikt for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ipsos Di Mare ligger perfekt rett ovenfor stranda i Ipsos. Rett utenfor hotellet finner du restauranter, små butikker som selger suvenirer, supermarkeder og barer.

Hotellet har et bassengområde med et basseng, gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. På stranda er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

I hotellets bufférestaurant kan du spise frokost og middag. Her serveres lokale retter, vegetar retter og internasjonale retter. Pant antrekk – langbukser for menn til middag.

Resepsjon. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost fra kl. 7.30 til 10.30.
  • Middag fra kl. 19.00 til 21.30.

Alle hoteller – Barbati

La Riviera Barbati

Velkommen til La Riviera Barbari! Et fint hotell med bra beliggenhet ved stranda i frodige omgivelser. Her finner du alt for en avslappet ferie, et stort basseng, en populær taverna med deilig gresk mat og velutstyrte leiligheter og villaer. For et ekstra luksuriøst opphold kan du bestille bosted med eget basseng!

Nautilus

All Inclusive-hotellet Nautilus ligger høyt oppe på en klippe og fra hotellets bassengområde har du en mektig utsikt over havet. Hotellet ligger i et rolig område i Barbati og All Inclusive er inkludert. Bad i bassenget, fra bryggene nede ved havet eller ta en spasertur til stranda i Barbati.