MarBella Nido Suite Hotel & Villas

MarBella Nido Suite Hotel & Villas

  • • Elegant hotell i vakre omgivelser
  • • Restauranter av høy klasse

Aldersgrense på hotellet: 16 år

MarBella Nido Suite & Hotel er et lekkert hotell som ligger i frodige omgivelser. Nyt sol og bad i det stilige bassengområdet eller ved stranda med gratis solsenger og parasoller. I restauranten spiser du godt og hotellet har et eget treningsrom. For litt ekstra luksus kan du bestille juniorsuite med eget basseng.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Juniorsuite for 2 personer. Juniorsuite deluxe for 2 personer. Juniorsuite superior for 2 personer. Juniorsuite med eget basseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

MarBella Nido Suite Hotel & Villas har et herlig bassengområde og ligger rett ved stranda, som er er blitt belønnet miljømerket EUs Blått Flagg for sitt klare, rene vann. Gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda.

Hovedrestauranten San Giovanni serverer frokost og middag, både innendørs og utendørs. À la carte-restauranten Apaggio Gourmeta, som har et eksklusivt samarbeid med to kokker som har Michelinstjerner. Baren Aquavit Pool ligger flott til ved bassenget og serverer enkle retter. Lobbybaren Heritage. Som gjest på dette hotellet kan du spise middag i restaurantene på søsterhotellet MarBella Corfu.

Gratis wifi på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Gratis treningsrom. Spa med badstue, hamam og skjønnhetspleie mot avgift. Som gjest kan du også benytte spaet på søsterhotellet MarBella Corfu mot avgift. Vannsport og båtturer mot avgift. Kveldsunderholdning med livemusikk. Gjestene transporteres med golfbil rundt på området. Hotellet tilbyr også transport med båt til Korfu by, men denne er væravhengig.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Alle hoteller – Agios Ioannis Peristeron

MarBella Corfu

På elegante MarBella Corfu ferierer hele familien med stil. Her kan de voksne kjøle seg ned i evighetsbassenget med utsikt over Det joniske hav, mens barna plasker og leker i vannskliene i barnebassenget. Legg til All Inclusive Ultra for ekstra komfort med flere restauranter og barer å velge mellom. For den aktive tilbys blant annet gratis treningsrom, yoga og tennis.