Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Noen rom har balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-2

Familierom

Moderne familierom med en dobbeltseng. Soverommet er avdelt med skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong og terrasse. Noen rom har balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom superior

Moderne familierom superior med soverom med dobbeltseng. Soverommet er avdelt en skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite deluxe med bassengtilgang

Lyse juniorsuiter deluxe med utgang til basseng. Soverommet er avdelt en skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med bassengtilgang. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite premium med jacuzzi

Romslig juniorsuite premium med en dobbeltseng. Soverommet er avdelt med skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt, sittegruppe, egen jacuzzi og solsenger. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på MarBella Corfu, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Superiorrom

Komfortable superiorrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen balkonger har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3