Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV. Gratis wifi og safe. Kjøleskap, kan fylles som minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Hudpleieprodukter fra Apivita. Balkong og terrasse, noen balkonger har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-2

Familierom

Moderne familierom med en dobbeltseng. Soverommet er avdelt med skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis wifi og safe. Kjøleskap, som kan fylles som minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Hudpleieprodukter fra Apivita. Balkong og terrasse, noen balkonger har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom superior

Moderne familierom superior med soverom med dobbeltseng. Soverommet er avdelt en skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis wifi og safe. Kjøleskap som også fungerer som minibar. Påfyll mot avgift. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Hudpleieprodukter fra Apivita. Balkong eller terrasse, noen balkonger har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite deluxe med utgang til basseng

Lyse juniorsuiter deluxe med utgang til basseng. Soverommet er avdelt en skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis wifi og safe. Kjøleskap som også fungerer som minibar. Påfyll mot avgift. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Hudpleieprodukter fra Apivita. Markterrasse med utgang til basseng. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite premium

Romslig juniorsuite premium med en dobbeltseng. Soverommet er avdelt med skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis wifi og safe. Kjøleskap, kan fylles som minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Hudpleieprodukter fra Apivita. Balkong og terrasse, noen balkonger har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på MarBella Corfu, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Superiorrom

Komfortable superiorrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV. Gratis wifi og safe. Kjøleskap, kan fylles som minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Hudpleieprodukter fra Apivita. Balkong og terrasse, noen balkonger har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3