Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,1 av 10 Basert på 49 vurderinger
Total vurdering
 
7,1 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,4 / 10
Fasiliteter
 
6,9 / 10
Mat og drikke
 
6,2 / 10
Rom / leilighet
 
6,8 / 10
Service
 
6,6 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Trevlig personal fint poolområde
-

Bekreftet gjest: 2019-09-30


6 av 10

+
-
Pusse opp badene.

Bekreftet gjest: 2019-09-30


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-16


3 av 10

+
Basseng, bassengbar, balkong og utsikt.
-
Solsengene var forferdelig slitte. Baderom var slitt, gammelt dusjforheng, ingen som stelte hagen og blomster.

Bekreftet gjest: 2019-09-16


8 av 10

+
Koselige folk som jobber der. God plass. Godt basseng. Utsikten er det beste.
-
Solsengene burde byttes ut.

Bekreftet gjest: 2019-09-16


5 av 10

+
Bassengområdet og poolbaren, hyggelig sted. God service og mat.
-
Smilekurs for ansatte i resepsjon og frokostsal. Ønsker bedre renhold av rom.

Bekreftet gjest: 2019-09-09


4 av 10

+
beliggenhet og pris
-
oppgi adressen til hotellet på hjemmesiden til apollo slik at man finner det når man ankommer

Bekreftet gjest: 2019-09-02


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-12


8 av 10

+
Hyggelig personale - rent og pent over alt. Kjempefin utsikt. Flott swimmingpool.
-
Fikk et rom der skuffene i kommoden var ødelagt - bør limes .

Bekreftet gjest: 2019-08-12


5 av 10

+
flott utsikt, bra frokost rolig
-
elendig bad trekker mye ned, dusjer man blir hele badet vått, større håndvask enn dusj og en firkantet wc med med rundt sete,, ikke bra

Bekreftet gjest: 2019-07-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

105 vurderinger
Utmerket
 
37
Veldig bra
 
31
Bra
 
22
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

27.06.2019

av tomas h Flekkefjord, Norge

Flott hotell, fantastisk utsikt

Jeg har lest en del reviews for dette hotellet, og det må sies, dette er ikke et luksus hotell, men det har alt vi trengte for noen late dager, her får du nydelig utsikt over havet, ett flott basseng og akkurat det som trengs til frokost ( egg, omelett bacon ost skinke, yoghurt osv... ikke overflod meg greit. Sengene er harde men gode, det blir vasket på rommet hver dag og håndklene byttet hver dag. det er en super poolbar med det du måtte ønske og drikke samt en del lunchretter. eieren tusler rundt på hotellet hele dager og er en hyggelig mann NB skal du ha aircondition må du betale for det, kostet ca 1000 nok for 14 dager og det er litt merkelig at ikke er bakt inn i prisen ( dette viste vi ikke da vi ankom )

 
02.10.2017

av 302rogerr Kylstad, Norge

Høstferie 25 september

Fin beliggenhet med fin havutsikt ca 600 meter til strand. Rent og pent hotell. Rommet stort og fint noe slitt. Ok senger. Bad er ok men hater dusjforheng đŸ˜©Renhold er bra på rommet men kunne ønsket nye hånklær mere en 1 gang i uka.

 
25.07.2017

av ToveT126

Fint hotell med flott utsikt

Vi har vært i Agios Gordios flere ganger, og alltid bodd på Aloha Hotell. Har nettopp kommet hjem fra nok et fantastisk opphold på Aloha. Hotellet er rent og pent, men det aller beste er den fantastiske utsikten. Kan ikke få nok av å sitte på terassen og se ut over havet og nydelige solnedganger. For å få slik utsikt, så må du gjerne bo et lite stykke fra havet. Men det er bare koselig å gå gata gjennom byen ned til stranda. Utrolig mange hyggelige folk i denne lille byen. Bassenget på Aloha hotell er økologisk, og veldig fint. Området rundt bassenger er også veldig fint og luftig. Fin bassengbar som serverer god mat og drikke. Familien som driver hotellet er veldig hyggelige, og gjør alt for at oppholdet skal bli bra. Å komme til Aloha Hotell kjennes som å komme hjem, alle er vennlige og imøtekommende, og hele familien kjenner oss igjen. Det eneste negative jeg kommer på, er litt harde senger i forhold til det vi er vant til her hjemme. Vi planlegger allerde neste års ferie, og da skal vi såklart også bo på Aloha Hotell. Anbefaler Aloha Hotel til alle som skal til Korfu.

 
18.09.2021

av mihai_tmn Sibiu, Romania

Avoid this hotel !

Shower cabin was terrible. Dirty and with cheap broken showerhead. Room floor was not clean , you could not walk in bare foot or socks as they would get dirty instantly. Noisy room, bathroom window was towards the corridor and doors had no sound insulation at all. Lots of mosquitos in the room and no mosquito net on the windows. Poor breakfast: egg boiled/scrambled/omelette, 1 type of ham, 1 type of cheese, 1 watery and chemical juice. Pool looked dirty , with green water and muddy traces on the bottom. Very strange that reviews for this hotel are oscillating between very good and very bad (same on booking). This makes me think of "double standard" rooms and if you are "unlucky", you get something like room 14 or 19 with leaking and mouldy shower cabin or shower curtain, or...etc...Avoid this hotel !!!

 
18.09.2021

av I4845ZHcristinat

Stay away from this hotel!

😔 The seaview is the only thing I liked about this hotel...The breakfast was very poor, the shower cabin was dirty (goo under the cabin doors), there was sand on the bottom of the pool, the floor's room was washed daily but never swept, the air conditioner is oriented to the bed, there was no mosquito net...I don't recommend this hotel to anyone. I don't understand why this hotel has good reviews...😡