Aktiviteter på Kefalonia

Utflukter og aktiviteter på Kefalonia

Hvem har sagt at ferien bare er til for å slappe av? Se hva Kefalonia har å by på av spennende og fartsfylte aktiviteter: prøv jetski, zipline, hesteridning eller ta en tur i undervannsgrottene. Men en ting er klart –  når dagen vel er over skader det vel ikke med et spabesøk ...

Bestill reise til Kefalonia >>

Les flere reisetips til Kefalonia

Bilde av: To gutter på Jetski Jetski

Fartsfylt vannsport

Den mest heseblesende vannsporten du kan tenke deg, og ikke for de som vil ha fred og ro, er UFO. Den minner om en stor sofa som svever på vannoverflaten og når farten øker hopper den høyt på bølgene. Det kommer garantert til å kile i magen! En litt mer kontrollert sport er jet ski som du også kan prøve her. Kefalonia Water Sports tilbyr et kvarters lange turer som koster 35 euro. Adresse: Makris Gialos, Lassi.

Padleturer på havet

Å padle havkajakk utenfor Kefalonias kyst er en flott naturopplevelse. Monte Nero Activities arrangerer utflukter, både for de som vil ta det rolig og for deg som vil ha litt tøffere padling. Turene går ut fra Argostoli, Agia Pelagia, Skala, Myrthos og Fiskardo. Tel: +30 693 401 0400 eller +30 693 290 4360. 

Svimlende høyder

Flying Fox er noe for deg som er ute etter et adrenalinkikk i ferien. Du glir gjennom luften på kabler, enten 30 meter over bakken og den pittoreske kirken eller fra en klippe til en annen ute ved kysten. En topp opplevelse for deg med litt is i magen! Adresse: Ampatielou 5, 28100 Argostoli. Tel: +30 697 998 7611 eller +30 267 110 0251.  

Bilde av: Grotte på Kefalonia Grotte på Kefalonia

Grotteeventyr

På Kefalonia er det mange grotter, noen av dem er bara rundt 20 meter dype, mens andre er over 100. Den erfarne arrangøren Elements ordner turer der du kan utforske noen av dem. De tilpasser nivået etter deltagerne slik at alle får en spektakulær opplevelse. Adresse: Ampatielou 5, 28100 Argostoli. Tel: +30 697 998 7611 eller +30 267 110 0251. 

Utendørskino

Rett bak torget i Argostoli ligger Kefalonias lille utendørskino. Her viser de både gamle og nye filmer. De byter som regel film hver tredje dag, og de viser 2 ulike filmer pr. kveld. Er du sugen på kino i måneskinn? Kontakt reiselederen for program.

Lei en seilbåt!

I Katelios og Fiskardo kan man leie sin egen seilbåt og begi seg ut på bøljan blå. Det er en fantastisk opplevelse å seile på Det joniske hav med de vakre øyene og fine små badeviker. Du kan f. eks. se Itakha, Zakynthos og Lefkas eller seile langs Kefalonias kyst og finne en egen strand å legge til ved.

Havskilpadder i havnen

Kefalonia er hjemstedet til de imponerende Caretta caretta-skilpaddene. Går du ned til havnen i Argostolis om formiddagen er sjansen stor for at du kan ta dem nærmere i ettersyn. Skinner solen og havet er rolig kommer de inn for å spise fisken som fiskerne kaster ut i igjen. Det er en helt spesiell opplevelse å se de imponerende dyra på så nært hold. 


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her