Reiser til sjarmerende Argostoli

Argostoli

  • • Kefalonias største by
  • • Genuint gresk
  • • 2 kilometer unna de to fineste strendene

Tar du turen til Kefalonias største by Argostoli kan du forvente god mat fra øyas lokale kjøkken. Det er bare å slå seg ned på en av de mange restaurantene i havnen og rundt torget. Mange av de fastboende bor i Argostoli, noe som gjør at atmosfæren her er mer genuint gresk. Siden de er veldig opptatt av øyas tradisjoner, mat og sang får du virkelig et innblikk i kulturen og dagliglivet. Noen kilometer sør for byen ligger Lassi og lokker med sine ryddige og fine strender.Fakta om Argostoli

Mat og drikke

2-retters middag koster ca. 140 kroner pr. person. En øl koster ca. 30 kroner.

Strender

Noen av de beste strendene ligger på Lassiodden, ca. to kilometer unna. Her finner du bl.a. Platis Gialos- og Makris Gialos-stranden med bra strandservice og tavernaer. Sør for Argostoli ligger den barnevennlige Avithosstranden. Den vakreste av Kefalonias strender er Myrtos i nord, omgitt av bratte kalksteinsklipper.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 29°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 18°c
des 14°c

Alle feriesteder Kefalonia

Lassi

I Lassi kan du glede deg over noen av de fineste strendene på Kefalonia. Øya er kjent for sine mange naturfenomener, og her finnes mange spennende utflukter for hele familien.

Svoronata

I lille Svoronata på sørvestkysten av Kefalonia kan du og familien kose dere på fine, barnevennlige strender. Svoronata er rolig og fredelig, omgitt av frodige olivenlunder og appelsintrær.

Karavados

I trivelige lille Karavados krysser smale gater og smug hovedveien gjennom landsbyen. Her går hverdagslivet sin stille gang, med backgammon og småkopper med sterk, svart kaffe, og en håndfull spisesteder og butikker. Er du på jakt etter avkobling i greske omgivelser, så er det hit du skal sette kursen i sommer.

Skala

Den lille feriebyen Skala på øya Kefalonia er stedet der hele familien kan glede seg til vannsport og oppfriskende bad i det krystallklare vannet. De lune sommerkveldene kan med fordel tilbringes i den sjarmerende bykjernen.

Lixouri

I Lixouri kan hele familien slappe av på barnevennlige strender. Vil du smake på bylivet er det enkelt å ta båten over til Argostoli - Kefalonias sjarmerende hovedstad.