En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

101 vurderinger
Utmerket
 
23
Veldig bra
 
47
Bra
 
26
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

25.02.2022

av Passport28583004150 Drammen kommune, Norge

Mye for pengene!

Rom mot sjøen denne gangen. Flott utsikt. Svært hyggelig og dyktig dame i poolbaren som har gode småretter!! Samme dame i baren på kveldstid, topp service. God frokost med alt du trenger og litt til. Hyggelig og hjelpsomt personale forøvrig. 20 min til sentrum, men gode tavernaer og Strand rett ved . El Greco rett over gaten kan anbefales. Bra bassengområde. Anbefales.

 
02.07.2019

av KariL488 Årnes, Norge

Hyggelig hotell

Vi bodde på Romantica i 2 uker. Godt fornøyd med service og betjening. Meget gode senger og bra rengjøring. Bodde i dobbeltrom på baksiden, stille og rolig. Større balkonger på forsiden og morgensol, men får mer støy fra gaten. Koselig bassengområde. Egen bolig med leiligheter på baksiden. Anbefales

 
07.05.2019

av Veronika S

Koselig og romantisk atmosfære

Dette er et tipp topp tommel opp hotell/leilighet for par og familie. Stille og rolig og koselig betjening. Her for man alt om man ikke ønsker å være aktiv hver dag. Her kan både kjøpe frokost og lunsj. Og det var alltid solsenger ledig. Lyst og fine rom og koselig uteområde.

 
05.08.2018

av L_Guro_G Oslo, Norge

Støy

Vi har nettopp kommet hjem. Vi hadde rom ut mot gata, anbefales ikke da det er mye støy fra trafikken og nærliggende hoteller om natta. Hotellet ligger rett ved hovedveien trafikken er jevn store deler av døgnet og musikken varer utover natta, særlig på helg.Ble derfor dårlig med nattesøvn i perioder, kjøpte tilslutt «sov i ro».Be derfor om å få rom mot bassenget eller bakgården. Vi hadde to roms, helt greit rom, god dobbel seng , ekstra sengene var i flg tenåringene litt harde. Rommet ellers hadde få deler til service ; bla.ingen vin glass og bare tre andre glas ol.Vond lukt fra kjøkkenskap. Lite basseng omr., virker mye større ut fra bildene ,også var det få solsenger bassenget hadde også ei solside og ei skyggeside , hadde ikke sol på solsenga hele dagene. Ble litt jakt dem siste dagene på solsenger og få plass på «riktig»side .Baren ved bassenget; greit utvalg og god mat, burde vært bedre håndhygiene i fhl til penger , mobil og matlaging samt at bordene burde vaskes mellom matserveringen. Personalet virker sure og lite imøtekommende særlig hun som jobber første økta i bassengbaren. Vært mye i Hellas og personalet pleier totalt å være hyggeligere. Hygienen ellers på hotellet var helt grei.

 
10.06.2018

av Bjørn B

Bra hotell

Har bodd her et par ganger og kan trygt anbefale dette hotellet. Ps! Barkeeper om kvelden er en fantastisk person😁. Det roligste stedet på dette hotellet er det som ligger bak. Hotellet består av to bygninger. En ut mot gaten og en bygning bak. Har bodd i begge bygninger.