Lakki Studios

Lakki Studios

  • • Høy kundetilfredshet
  • • Familiær atmosfære
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Familieeid hotell med høy kosefaktor som ligger i dramatisk natur. Her får du garantert et deilig opphold i fine leiligheter der dere kan fikse maten selv. For et behagelig bad i havet er det bare å ta beina fatt ned til stranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Større ettromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,9 av 10
Basert på 93 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lakki Studios er et koselig familiedrevet leilighetshotell med genuin atmosfære. Hotellet ligger på en høyde i gangavstand til stranda i Amopi. I resepsjonsbygningen er det TV og det serveres frokost og snack.

Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjonen er bemannet kl. 8.00-20.00. Deponering i resepsjonen mot avgift. Det finnes en platting på hotellet for den som vil gjøre yoga under ferien. Husk å ta med eget utstyr (det finnes ikke yogatimer på hotellet). Gjestene på Lakki Studios kan benytte bassenget på nabohotellet Apolis.

Det er gangavstand til tavernaer og mini markeder. Fra Amopi går lokalbussen cirka 2-3 ggr/dag (i høysesong) til Karpathos by, cirka 8 kilometer. Kuperte omgivelser. Lokaltrafikk.

Måltider

Dobbeltrommene:

  • Enkel frokostbuffé mot tillegg.

Leilighetene:

  • Ingen måltider inkludert.
  • Enkel frokostbuffé mot tillegg.

Verdt å vite

Alle rommene ligger på bakkeplan og har markbalkong samt karpatisk seng. En karpatisk seng er en seng/sovealkove med trapper (se bildet). Det kan være vanskelig å komme opp i og ut av sengen.

Alle hoteller – Amopi

Aegean Village

Velkommen til vårt populære familiehotell Aegean Village på Karpathos. Her bor du i rolige naturskjønne omgivelser. Fra bassengområdet er det en strålende utsikt over havet og det er både snackbar og bufférestaurant på hotellet.

Apolis

Et herlig hotell ved stranda bygget som en liten landsby med flere små fargerike bygninger, noe som skaper en koselige stemning. Bassengområdet byr på en magisk utsikt over havet og det finnes flere behagelige solsenger hvor du kan nyte utsikten fra. Rommene er lyse og deilig luftkondisjonerte.

Sophia

Velkommen til koselige Sophia i Amopi på Karpathos. Her er stemningen familiær og du kan kose deg i et fint bassengområde. Hotellet ligger rolig i landlige omgivelser bare en kort spasertur fra stranda. Hotellet for deg som er ute etter en fredelig og rolig ferie.

Amopi Bay

Amopi Bay er omgitt av frodige planter og trær og fra solsenga i bassengområdet kan du nyte den vakre utsikten. Vil du likevel ha litt avveksling, er det ikke lange turen ned til stranda og sjøen.