Amopi Bay

Amopi Bay

  • • Kort vei til strand og sentrum
  • • Frodig hotellområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Amopi Bay er omgitt av frodige planter og trær og fra solsenga i bassengområdet kan du nyte den vakre utsikten. Vil du likevel ha litt avveksling, er det ikke lange turen ned til stranda og sjøen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokost, veldig rent pent sted
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Amopi Bay ligger på en høyde i Amopi i gangavstand til både strand og sentrum. Bassengområde som ligger i frodige omgivelser med basseng med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. Grilling på hotellet hver søndag.

Gratis wifi i resepsjonsområdet. TV-stue. Liten lekeplass. Suvenirbutikk. Minimarked. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Amopi

Aegean Village

Velkommen til vårt populære familiehotell Aegean Village på Karpathos. Her bor du i rolige naturskjønne omgivelser. Fra bassengområdet er det en strålende utsikt over havet og det er både snackbar og restaurant på hotellet.

Apolis

Et herlig hotell ved stranda bygget som en liten landsby med flere små fargerike bygninger, noe som skaper en koselige stemning. Bassengområdet byr på en magisk utsikt over havet og det finnes flere behagelige solsenger hvor du kan nyte utsikten fra. Rommene er lyse og deilig luftkondisjonerte.

Sophia

Velkommen til koselige Sophia i Amopi på Karpathos. Her er stemningen familiær og du kan kose deg i et fint bassengområde. Hotellet ligger rolig i landlige omgivelser bare en kort spasertur fra stranda. Hotellet for deg som er ute etter en fredelig og rolig ferie.

Lakki Studios

Familieeid hotell med høy kosefaktor som ligger i dramatisk natur. Her får du garantert et deilig opphold i fine leiligheter der dere kan fikse maten selv. For et behagelig bad i havet er det bare å ta beina fatt ned til stranda.

Argo Beach

Velkommen til et herlig hotell ved stranda i Amopi på Karpathos. Nyt den fantastiske utsikten over Amopibukta og det krystallklare vannet. Hotellområdet er vidstrakt med hager og fargerike blomster, oliventrær og palmer. Du bor i romslige og luftige dobbeltrom, der noen er renoverte.