Ionian Theoxenia

Med bare 100 meter til stranda ønsker Ionian Theoxenia sine gjester velkommen. Her er det et stilrent bassengområde, frokostrestaurant og fine rom Den aktive kan benytte hotellets tennisbane eller det lille treningsrommet. Eller hvorfor ikke bare ta en joggetur i de vakre omgivelsene?

DEAL: Epirus, Korfu og Saranda

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person til Epirus, LefkasKorfu og Saranda! Rabatten varer til og med 12. februar 2023. Bestill ukens deal i dag!

Gjelder kun for nye bestillinger og på avreiser under hele sommeren 2023. Tilbudet gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer. Familierom deluxe for 3-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Ionian Theoxenia ligger flott til bare en kort spasertur fra stranda i Kanali. Hotellet har et stort basseng samt barnebasseng, samt solsenger og parasoller. Snackbaren ved bassenget serverer småretter på dagtid. På stranda nedenfor hotellet er det solsenger og parasoller som hotellets gjester kan benytte. Badehåndklær.

Frokostservering. Tennisbane, basketballbane og et lite treningsrom. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 24.00. Det er cirka 700 meter til nærmeste minimarked og bare 100 meter til sandstranda.

Wifi inkludert i fellesområdene.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Kanali

Must

På det moderne hotellet Must kan du se frem til en rolig og avslappende ferie like ved den lange stranda i Kanali på Hellas' vestkyst. Start dagen med frokost på hotellets restaurant med vakker utsikt over havet. Hotellet ligger like ved Kanalis lille sentrum med noen få tavernaer og barer.

Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort er vårt nye tilskudd til Apollo Mondo Family og hotellet har gjennomgått en helrenovering før sommersesongen 2023. Hotellet byr på lys innredning med pastellfargede møbler, pene rom med både havutsikt og utgang til delt basseng, flere restauranter og den beste beliggenheten – like ved sandstranda Kastrosukia. Naturligvis har hotellet alt som et Apollo Mondo Family-hotell skal ha, treningstimer, spennende leker og moro i Club Pool & Mino, svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere samt et herlig barnebasseng.

Vanessa

Vanessa er et lite og hyggelig hotell med bare ni rom og leiligheter. Her bor du fint og i gangavstand til såvel stranda som til restauranter, kaféer og minimarkeder i Kanali.

Nepheli

Nepheli har en spennende arkitektur med en sirkelformet hovedbygning i stein og en frodig hage med basseng. Stranda ligger tvers over gata og her bor du i dobbeltrom eller deluxerom i lys og moderne stil.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas består av fire unike villaer, alle med eget basseng og havet nedenfor. Villaene har en vakker arkitektur, er bygd i stein og ligger fint til i det klassiske greske landskap med oliventrær og ranke sypresser. På den andre siden gata venter stranda og på en litt lenger spasertur kommer du til Kanali med noen restauranter og barer.