Strender på Kalymnos

Vakre strender på Kalymnos

For de som elsker sol- og bad er det mange muligheter for deilige strandstunder på Kalymnos. I badebyene Myrties og Massouri er det hyggelige strender med kort vei til tavernaer og kaféer. Vil du se noe litt annerledes bør du besøke stranda Platis Yialos med sin svarte sand. Her kan du lese våre beste strandtips!

Bestill reise til Kalymnos >>

Les flere reisetips til Kalymnos

Strand på Kalymnos Strand på Kalymnos

Myrties Beach

Myrties Beach er en fin rullesteinstrand og følger du strandpromenaden fører den til havna i Myrties. Her kan du nyte sola og bade hele dagen, og blir du sulten er det noen hyggelige tavernaer og kaféer i nærheten. Herfra kan du også ta en liten fiskebåt over til naboøya Telendos.

Populær strand i Massouri

I den koselige lille byen Massouri er det en vakker sandstrand som er en av de mest populære på øya. I sentrum er det flere restauranter og kaféer og ved stranda ligger det en strandbar der en lettere lunsj kan kjøpes. Her er det også muligheter for vannsporter for den som blir lei av å ligge på stranda. Stranda deles med lokalbefolkningen, noe som bidrar til den herlige atmosfæren.

Rolige Agios Nikolaos

Vil du komme bort og være for deg selv en stund er stranda Agios Nikolaos noe for deg. Stranda ligger omtrent 1 kilometer utenfor Pothia og omgitt av vakre fjell.

Lokalbefolkningens favoritt

Den lange stranda Kantouni er lokalbefolkningens favoritt og ligger i frodige omgivelser med et par tavernaer og kaféer. Fra stranda har du utsikt mot fjellene der det også ligger et vakkert kloster.

Svart sand

Stranda Platis Yialos er en av de vakreste strendene på Kalymnos, mye takket være den svarte sanden og det krystallklare vannet. På stranda er det en taverna som serverer velsmakende retter, og vil du kjøpe med deg egen lunsj og spise på stranda kan du gjøre det i matbutikken like ved. På stranden sitter man på første parkett for å se Kalymnos vakre solnedgang.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her