En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

56% anbefaler hotellet

112 vurderinger
Utmerket
 
54
Veldig bra
 
35
Bra
 
14
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

01.08.2019

av mortenq2018 Drammen, Norge

Nydelig utsikt og alt man trenger

Flotte leiligheter, med alt av utstyr man trenger, bla aircondition som er helt påkrevet i juli. God beliggenhet litt utenfor sentrum. Hyggelig personale og god service. Et lite stykke å gå til strand, men akkurat passe for å få beveget seg litt. Utsikten fra rommene og hotellet er helt suveren. Basseng og sole-forholdene på hotellet er veldig bra. God mat i restauranten. Eneste savn var en mulighet til å få skygge på terrassen, helt umulig å sitte der på ettermiddagen. Treningsrommet var ikke noe å skryte av. Kalymnos er en fantastisk øy som vi gjerne besøker igjen.

 
24.07.2018

av Ryen1989 Paris, Frankrike

Fint og avslappende

Rent, fint og god beliggenhet. Litt utenfor nærmeste sentrum. Kort vei til strand, butikker og restauranter. Litt kjedelig frokost. Hyggelig personale. Litt harde senger. Kjempe fin utsikt og fin leilighet.

 
14.10.2017

av fjoeseid Kristiansund, Norge

Fantastisk utsikt og suveren service i alle ledd !!

Vi bodde på Elena Village fra 8 - 22 september 2017. Vi bodde i 7 etasje, noe som var helt topp takket være nyinstallert heis som gikk opp til 6 etg. Må spesielt nevne Katerina i resepsjonen og Irene som hjalp oss å få romønsket vårt oppfylt. Dette hotellet ligger litt for seg selv - så du bør være glad i spaserturer. Eller du kan leie scooter til en billig penge. Er du i tillegg klatreinteressert er dette hotellet ett funn. Blir terningkast 6 på dette hotellet fra meg !

 
26.07.2017

av OddvarR6 Vikhammer, Norge

HOTELL MED NYDELIG SJØUTSIKT OG MAGISK SOLNEDGANG

Vi bodde 2 uker på dette 6 år gamle og flotte hotellet. Bygd som et Terassehotell med 7 etasjer og 44 leiligheter. Vi fikk leilighet i 6 etasje , i en toroms leilighet . Veldig flott leilighet med aircondition på soverom og oppholdsrom. Fra balkongen hadde vi en fantastisk utsikt mot sjøen og de flotteste solnedganger hver kveld. Leiligheten var greit utstyrt sånn at vi fikk laget oss frokost hver dag. Hotellet hadde room service så vi noen kvelder ringte og fikk middagen brakt opp i leiligheten. Fint bassengområde med gode solsenger. Mange personer som ikke bodde på hotellet kom og benyttet solsengene , noe som kan medføre at hotellets gjester ikke får solseng. Ikke bra. Baren ved bassenget var okkupert på utsiden av baren av hotellets ansatte . Viktig at gjestene kommer frem til baren og ikke må bestille over hodene på de ansatte som satt på barkrakkene. Her må hotellet gjøre noe sånn at gjestene får lyst til å bestille og legge igjen penger. Hotellet hadde heis , type gondol . Den gikk opp til 6 etasje. Lokalbussen til Pathos startet ved hotellet og gikk flere ganger om dagen. Et nydelig og rolig hotell og feriere på.

 
11.07.2015

av hegelaisen Oslo, Norge

Flott sted, nydelig utsikt, litt kjedelig

Bodde en uke på Elena Village i Kalymnos og var storfornøyd. Kjempe fine leiligheter, vi hadde nydelig havutsikt. Rolig, fint bassengområde. Renslig. Kalymnos er en flott Gresk øy, men det skjer veldig lite her som gjorde at vi kjedet oss litt de siste dagene. Anbefaler å leie scooter og se Kalymnos. Flotte tavernaer og koselige steder.