Elena Village

Elena Village ligger høyt over havet og fra hotellets bassengområde har du en fantastisk utsikt mot øya Telendos. Ta et bad i bassenget, spis godt i hotellets restaurant eller ta en kveldstur til Massouri og nyt en gresk salat, litt tzatziki og brød sammen med et rimet glass med Retsina.


Rom/leiligheter

Toromsleilighet for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Romløsning inkl veranda. Frokost ok
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elena Village er som skapt for deilige og gode dager, enten ved bassenget eller ved en av strendene i nærheten. Den nærmeste stranda ligger cirka 150 meter fra hotellet. Den lille øya Telendos viser sin vakre silhuett og fra hotellet akkompagneres middagen av en magisk solnedgang. Hotellet har et bassengområde med et basseng, med en grunnere del for barn. Solsenger, parasoller og en poolbar. På hotellet er det et minimarked som er åpent kl. 7.00-22.00 om du vil handle mat og drikke til balkonghyggen om kvelden.

Elena Village har en restaurant der du kan spise frokostbuffé samt lunsj og middag fra meny. Poolbaren serverer lettere retter på dagtid og sen kveld.

Wifi på hele hotellet. Nærmeste strand er en liten steinstrand. Det er cirka 1 kilometer til Massouri der det er en større strand og flere lokale tavernaer. Det er cirka 9 kilometer til Pothia. Parkering. Strand og turistområde med lokaltrafikk. Hotellet er bygd i en skråning og består av ti bygninger. Det er store nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet samt mange trapper inne på hotellet. Det ligger en bussholdeplass like utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og lunsj eller og middag fra meny)

Alle hoteller – Kalymnos

Aegean Homes

På Aegean Homes på Kalymnos er atmosfæren hjemmekoselig. Herlig havutsikt fra de hyggelige leilighetene og i den trivelige tavernaen som ligger på hotellet. Gangavstand til stranda der du kan se en flott solnedgang.

Kalypso

Velkommen til Kalypso i koselige Myrties på Kalymnos. Hotellet ligger sentralt og har hyggelige tavernaer og barer rett rundt hjørnet. Hvil ut i bassengområdet eller på stranda, og nyt utsikten over Egeerhavet og øya Telendos. I leilighetene finner du alt du trenger for å lage dine måltider selv om du skulle ønske det.

Philoxenia

Philoxenia ligger rett utenfor byen Massouri på Kalymnos og her bor du like ved havet og har utsikt til fjellene og naboøya Telendos. Hotellet har et lite basseng og stranda ligger like ved. Er du ute etter et sted med fjellklatring, så finner du øyas beste klatreruter i dette området.

Zephyros

Velkommen til en rolig og avslappende ferie på Kalymnos og nybygde, moderne Zephyros. Fine dobbeltrom med balkong og rett utenfor døra finner du flotte klatre- og turmuligheter.

Plaza

Plaza tilbyr en strålende beliggenhet rett ved vannet på Kalymnos, med havutsikt både fra rommet og bassengområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranda Massouri Beach med utsikt mot den lille øya Telendos. Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Massouris hyggelige restauranter, butikker og uteliv.

Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til fine Kantouni Beach Boutique Hotel – hotellet med den perfekte strandbeliggenheten på Kalymnos. Hotellet lokker med lekre rom og suiter hvorav mange med en vakker utsikt over havet. Etter en kort spasertur finner du et stort utvalg lokale restauranter og barer - like ved havet.