Ios Palace

På Ios Palace får du en minneverdig ferie med god service. Hotellet har to saltvannsbasseng og ett med ferskvann samt utsikt over stranda Mylopotas. Lokale mattradisjoner står på menyen i restauranten og gode cocktails serveres ved bassenget.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 3 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 40 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ios Palace har tre basseng med solsenger og parasoller samt håndkleservice inkludert. Ett av bassengene er et evighetsbasseng med havutsikt. Poolbar, som når sola går ned blir et hyggelig tilholdssted med din favoritt cocktail og loungemusikk.

À la carte-restauranten Tomatini BBQ byr på grillretter og tradisjonelle retter fra Hellas og Middelhavet.

Spa med skjønnhetspleie og ansiktsbehandlinger, jacuzzi, hamam og badstue, alle mot avgift. Treningsrom inkludert. PT mot avgift. Bordtennis og biljard uten ekstra kostnad.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet ligger i en bakke og det er mange trappetrinn inne på hotellområdet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Ios

Marcos Beach

Marcos Beach er et rolig hotell med en gjestfri atmosfære på øya Ios. Hotellet ligger nært den herlige stranda Myloptas. Er du av det eventyrlystne slaget, så er det nok av vannsport å prøve seg på mellom svømmeturene.

Eden Ios

Eden Ios er et enkelt hotell som ligger utenfor Ios by. Eierinnen byr på ekte gresk gjestfrihet og får gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Hotellet har en fin hage der frokosten serveres. Lei en bil og oppdag øya Ios. I Ios by er det et stort tilbud av nattklubber, restauranter og barer.