Far Out Village

Det aller beste ved Far Out Village på Ios er beliggenheten! Hotellet ligger like ved Mylopotas-stranda, og nesten det eneste som ligger mellom stranda og hotellet er det herlige bassengområdet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Far Out Village består av flere mindre bygninger som ligger i en frodig hage. Ned mot stranda ligger bassengområdet som har et basseng, et separat barnebasseng, solsenger og parasoller. Pool-/snackbar som er like fristende om dagen som ved solnedgang. På stranda er det solsenger og parasoller mot avgift.

Restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Mange vegetarretter og veganske alternativ står på menyen, som består av retter fra det internasjonale kjøkkenet, ofte tilberedt med lokalproduserte råvarer. Vedovnsbakt pizza kan de også friste med på Far Out Village.

Wifi inkludert på hele hotellet. Mulighet for å spille tennis og basketball på hotellet. Flere vannsporter tilbys i området, mot avgift. Cirka 4 kilometer til hovedstaden på Ios, Chora.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokostbuffé.

Alle hoteller – Ios

Marcos Beach

Fra Marcos Beach er utsikten over den herlige stranda Myloptas og det krystallklare vannet helt enestående. Er du av det eventyrlystne slaget, så er det nok av vannsport å prøve seg på mellom svømmeturene.

Far Out Hotel & Spa

Et lite stykke opp fra stranda og noen kilometer fra Chora ligger Far Out Hotel & Spa, et komfortabelt hotell med et eget lite spa. Og utsikten! Utsikten fra hotellet over bukta og Mylopotasstranda er slående. Velkommen til et herlig hotell på Ios.