Far Out Hotel & Spa

Et lite stykke opp fra stranda og noen kilometer fra Chora ligger Far Out Hotel & Spa, et komfortabelt hotell med et eget lite spa. Og utsikten! Utsikten fra hotellet over bukta og Mylopotasstranda er slående. Velkommen til et herlig hotell på Ios.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 2,9 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Far Out Hotel & Spa er bygd i tradisjonell stil der det hviler mot fjellet og byr på en magisk utsikt over Mylopotas-stranda og det krystallklare havet. På hotellet er det et bassengområde med basseng, gratis solsenger og parasoller samt en hyggelig poolbar som lokker med sitt brede utvalg av drikke.

Hotellet ligger ypperlig til. Spaserturen ned til stranda er ikke lenger enn at du kan nyte den og vil du ta bussen til vakre Chora for å rusle rundt i de koselige gatene med hvitkalkede hus, butikker og restauranter samt noen livlige nattklubber, ja da passerer den like ved hotellet.

På hotellet er det også et mindre spa som byr på en rekke ulike behandlinger, alt fra massasje til ansikts- og kroppsbehandlinger, alt mot avgift.

Resepsjon som er åpen døgnet rundt. Wifi inkludert på hele hotellet. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Ios

Marcos Beach

Fra Marcos Beach er utsikten over den herlige stranda Myloptas og det krystallklare vannet helt enestående. Er du av det eventyrlystne slaget, så er det nok av vannsport å prøve seg på mellom svømmeturene.

Far Out Village

Det aller beste ved Far Out Village på Ios er beliggenheten! Hotellet ligger like ved Mylopotas-stranda, og nesten det eneste som ligger mellom stranda og hotellet er det herlige bassengområdet.