Kamares Boutique Hotel & Spa

Kamares Boutique Hotel & Spa byr på en unik hotellopplevelse i Ioannina, så varmt velkommen til denne herregårdsbygningen fra 1700-tallet, nå innredet til et moderne og komfortabelt hotell med den beste beliggenheten i Ioanninas historiske kvartaler.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til fortryllende Kamares Boutique Hotel & Spa som ligger i hjertet av Ioannina. Med en perfekt blanding av historie, kultur og moderne komfort byr hotellet på en uforglemmelig opplevelse. Rommene er designet for å tilby en sofistikert men allikevel koselig atmosfære, det er for eksempel peis i noen rom og alle rom er unike.

Det er et treningsrom på hotellet, og du kan bestille spabehandlinger, så uansett om du er ute etter aktivitet eller hvile og restitusjon så kan du få det her.

Når du bor her har du et perfekt utgangspunkt for å oppdage Ioannina. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra flere av byens landemerker, som slottet Ioannina og den historiske Ali Pasha-moskéen. Den sentrale beliggenheten gir deg enkelt tilgang til byens mange kulturattraksjoner, museer og gallerier.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Ioannina

Olympic Ioannina

Olympic Ioannina ligger sentralt i universitetsbyen Ioannina på det greske fastlandet. Rett rundt hjørnet finner du et rikt hverdagsliv med kaféer, klubber, barer, bra shopping og kultur. Naturen rundt byen frister til aktiviteter på spennende steder.

Grand Serai Congress & Spa

Grand Serai Congress & Spa er et stort og elegant hotell i sentrum av Ioannina på det greske fastlandet. Her kan du koble av i fine omgivelser og nyte god mat, et herlig spa og oppdage de fine omgivelsene. Fjellene byr på spennende natur og du kan bli med på sykkeltur eller leie bil og dra ned til kysten for et bad i havet.

The Lake Hotel

The Lake Hotel er et pent og elegant hotell som ligger ved innsjøen Pamvotis i byen Ioannina på det greske fastlandet. De mektige fjellene danner et fin bakteppe og kan friste med rafting og fotturer. Her bor du i fine rom og hotellet passer for deg som vil ha både avkobling og aktivitet i ferien.