Hotellskatt Hellas

Hotellskatt i Hellas

Siden 1. januar 2018 er alle kommersielle overnattinger i Hellas pålagt en avgift. Avgiften varierer mellom 0,25 og 4,00 euro pr. hotellrom/leilighet og natt, avhengig av hotellets offisielle kategori. For deg som hotellgjest i Hellas innebærer dette at du må betale opp til 28 euro pr. rom/leilighet og uke (for 4- og 5-stjerners hotell). Avgiften betales ved utsjekk direkte til hotellet i kontanter eller med kort. Merk at noen hotell kun aksepterer kontanter. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Dette betaler du: 

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt.
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt.
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt.
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt.

Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her