Ferge t/r Antiparos

Båttransport t/r Antiparos

Dette er tider for sommer 2020, tider for 2021 kommer så snart de er klare.

Båttransport fra Santorini til Antiparos.

Flyet lander på Santorini og det er videre båttransport til Antiparos skjer vanligvis ankomstdagen. Buss til havna (cirka 25 minutter), og videre med båt til Paros (cirka 3 timer) cirka kl. 15.15. Avgangstiden kan endres avhengig av andre innkommende fly. Buss på Paros til neste havn (cirka 40 minutter) og båt derfra til Antiparos (cirka 15 minutter).

Båttransport fra Antiparos til Santorini.

Båtavgang fra Antiparos til Paros vanligvis cirka kl. 5.00 lørdag morgen, og videre til Santorini i motsatt rekkefølge som over. På Santorini venter busser for direkte transport til flyplassen.


Avhengig av vær og vind eller uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll kan ventetid mellom flyankomst og båtreise, og/eller overnatting på Santorini både på ut- og hjemreise, forekomme på alle våre flyvninger. 
Reisende som kun har kjøpt flybilletter kan ikke bestille transport gjennom Apollo, men må selv besørge båtbilletter og evnt. transport t/r havna.

Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Santorini.

Bestill transport her.