Paradise Ammoudia

Paradise Ammoudia

  • • Frodig bassengområde
  • • Hyggelig lobby
  • • Kort vei til stranda

Paradise Ammoudia ligger bare noen skritt fra sen fine stranda i Ammoudia og like ved munningen av Archeonelva. her bor du godt og det fine bassengområdet innbyr til late dager i sola. Slapp av i den frodige hagen, og nyt ferien i fulle drag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personal
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Paradise Ammoudia ligger ved Archeonelva, som munner ut i havet ved Ammoudia. Hotellet har et frodig bassengområde med barneseksjon i bassenget, parasoller og poolbar.

Frokostservering. Hyggelig lobby og bar.

Wifi inkludert i fellesområdene. Deponering i resepsjonen mot avgift.

Fra hotellet er det kort vei til strand, minimarked og restauranter. I høysesong er det solsenger og parasoller mot avgift på stranda. Det er cirka 17 kilometer til Parga by. I høysesong går lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Ammoudia

Ammos Bay

Strandhotell med høy trivselsfaktor i lille Ammoudia! På Ammos Bay blir bassenget fort et favorittområde og smårettene i restauranten, mezes, smaker ekstra godt etter en lang dag i sola.

Pegasus Pension

Pegasus Pension er et lite enkelt hotell som ligger ved munningen av elva Archeon. Herfra er det kort vei til den fine sandstranda og til sentrum av Ammoudia. Hotellet har et sjarmerende bassengområde og frokosten er inkludert.

Villa Andreas

Leilighetshotellet Villa Andreas ligger en kort spasertur fra stranda og sentrum i Ammoudia. Her bor du i leiligheter som er tilrettelagt for at du selv skal kunne fikse det meste i ferien. Ønsker du å bytte ut stranda med bassengbad en dag kan du ta turen til nabohotellet Ammos Bay.