Pickalbatros Royal Grand Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Pickalbatros Royal Grand Resort er et All Inclusive-hotell i Hadabam Sharm El Sheikh. Her venter herlige basseng og fantastiske muligheter til bad og snorkling i Rødehavet.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2 personer. Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pickalbatros Royal Grand Resort har fem basseng hvorav to er oppvarmet til 22 grader vinterstid. Temperaturen i de to kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller samt basseng- og strandhåndklær inkludert. Egen strand med solsenger, parasoller og brygge. Pool- og strandbar.

Restaurant Mediterranean tilbyr internasjonale retter, i Soprano får du smake på det italienske kjøkkenet og restaurant Culina er for de som ønsker fisk- og skalldyrsretter.

Hotellet arrangerer flere aktiviteter som vannpolo, vanngymnastikk, aerobics og dart. Du kan også spille sandvolleyball, bordtennis og boccia. Tennis. Vannsportssenter og dykkesenter på stranda, mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minibank. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Hotellet ligger ved stranda og avstanden til stranda varierer avhengig av hvor på hotellet du bor. Sentralt beliggende hotell med butikker og restauranter rett rundt hjørnet. Cirka 3 kilometer til det gamle markedet i Hadaba.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurant Mediterranean, Soprano eller Culina kl. 7.00-10.00.
 • Sen kontinental frokost i restaurant Mediterranean kl. 10.00-11.00.
 • Lunsj i en av restaurantene Mediterranean, Soprano eller Culina kl. 12.30-14.30.
 • Snacks i poolbaren kl. 12.00-17.00.
 • Middag i en av restaurantene Mediterranean, Soprano eller Culina kl. 18.30-21.30.
 • Sen middag i restaurant Mediterranean kl. 22.00-24.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for voksne skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Sharm El Sheikh

Albatros Sharm Resort

Albatros Sharm Resort er en ekte perle med egen strand i Hadaba i Sharm El Sheikh. Her venter flere store basseng og fantastiske muligheter for bad og snorkling i Rødehavet. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant. For de minste er det barneklubb og for de voksne et velværesenter for deilig avkobling.

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba, sør i Sharm El Sheikh. Her vil du trives om du vil ha mye av alt, her er det mange basseng, vannsklier, restauranter og barer. Pass også på å besøke Neverland Night Show, alt dette er nemlig inkludert for hotellets gjester så her er det enkelt å koble av, more seg og rett og slett ha en herlig ferie!

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Velkommen til badeparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Nabq, Sharm El Sheikh. Bad og lek i hotellets elleve basseng, bad og snorkle i Rødehavet og nyt av god mat i de mange restaurantene. Her finnes alt for en festlig og morsom ferie og stort sett alt er inkludert.

Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort er et badeparadis i Sharm El Sheikh. Her er det mange basseng, der flere er oppvarmede. Hotellet har et stort utvalg av restauranter med smaker fra alle verdens hjørner. For de minste er det en barneklubb og her skal du passe på å utforske livet under havoverflaten i det krystallklare vannet.

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista ligger på stranda i Nabq, nord i Sharm El Sheikh og her kan du utforske Rødehavets fantastiske undervannsverden. På hotellet er det flere basseng og vannsklier. All Inclusive er inkludert og her er det et stort utvalg av restauranter, barer og massevis å finne på.

Pickalbatros Aqua Park Resort

Pickalbatros Aqua Park Resort er det perfekt hotell for alle barnefamilier med smak for vannsklier – her finns over 50 sklier for barna å teste i ferien! For alle voksne, jo da det er vannsklier for dere også + en massevis av basseng og dessuten et rikt utvalg av restauranter og barer. Og husk å ta med familien på Neverland Night Show, billettene er inkludert i prisen.