Rom/leiligheter

Clubrom

Luksuriøse clubrom for gjester over 18 år. TV, minibar (gratis daglig påfyll av mineralvann, vann og øl) og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Putemeny. Strykefasiliteter. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Tilgang til Baron Club Lounge med cocktails, snacks og PC med internett. Gratis badstue, dampbad og jacuzzi. Fordeler mht. bordreservasjon, pakkeservice og stryking.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-3

Deluxesuite med delt basseng

Luksuriøse suiter for gjester over 18 år. TV og minibar (gratis daglig påfyll av mineralvann, vann og øl) og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Strykefasiliteter kan lånes. Putemeny. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Tilgang til Baron Club Lounge med cocktails, snacks og PC med internett. Gratis badstue, dampbad og jacuzzi. Fordeler mht. bordreservasjon, pakkeservice og stryking.

Romstørrelse: Ca. 52 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom

Lekre rom med TV, minibar (gratis daglig påfyll av mineralvann, vann og øl) og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Putemeny. Badekåper og tøfler. Strykefasiliteter kan lånes. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Familierom

Familierom med en dobbeltseng og to sovesofaer. TV og minibar (gratis daglig påfyll av mineralvann, vann og øl) og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Putemeny. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 52 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite

Store juniorsuiter med TV og minibar (gratis daglig påfyll av mineralvann, vann og øl) og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Putemeny. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Tilgang til Baron Club Lounge med cocktails, snacks og PC med internett. Gratis badstue, dampbad og jacuzzi. Fordeler mht. bordreservasjon, pakkeservice og stryking.

Romstørrelse: Ca. 83 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Baron Palace Resort, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Standardrom

Klassiske standardrom med TV og minibar (gratis daglig påfyll av mineralvann, vann og øl) og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Putemeny. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn