Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,4 av 10 Basert på 20 vurderinger
Total vurdering
 
9,4 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,4 / 10
Fasiliteter
 
9,4 / 10
Mat og drikke
 
9,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Mat. Service og ute områder.
-
Begynner å bli slitt på rommene. Trengs å pusses opp litt i forhold til 5 stjerner. Særlig bad.

Bekreftet gjest: 2019-11-22


10 av 10

+
Service, rengjøring
-
Atmosfæren i spasenteret. Bråkete, massørene pratet med hverandre under behandling. De brukte kortere tid enn det vi betalte for. I tillegg var det veldig dyrt i forhold til andre spasenter. Innpåslitne selgere på stranden som tilhørte hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-11-22


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-08


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-01


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-01


8 av 10

+
Servicen
-
Vinet

Bekreftet gjest: 2019-10-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

5247 vurderinger
Utmerket
 
4568
Veldig bra
 
425
Bra
 
138
Mindre bra
 
50
Dårlig
 
66

Fem siste vurderinger

18.04.2019

Innlegg av V9433SXirinap Oslo, Norge

Perfekt ferie

Familie på 4 dro hit til påskeferie og er veldig fornøyde! Rent, pent, høflig personale og mangfoldig underholding for store og små. Flott mat i buffe og flere a la carte restauranter! Animation team er engasjerende. Dette hotellet regnes som det beste i området her. Anbefales!

 
26.09.2016

Innlegg av Tropicalfavourites Sande, Norge

3 gangen på 6 mnd og hotellet er fortsatt fremragende

Det er enkelt å komme til et Hotell/Resort når man er kjent fra før. Følelsen av å komme hjem er imidlertid helt perfekt når man ankommer Baron midt på natten, sjekker inn på rommet, og så stikker innom Baron Lounge. Henter med seg noen kalde øl og går ut og fotograferer soloppgangen. Igjen på All Incl opplever man en hovedrestaurant med 50 meter sammenhengende lekker mat av alle typer. 5 kokker står og steiker det du måtte ønske og servicen er helt upåklagelig. I tillegg har Baron 6 ala carte restauranter hvor man bare booker dagen eller formiddagen før i resepsjonen. Favoritten er den italienske Bella Vista, men sushirestauranten, den Mexicanske og den Libanesiske er også fantastisk flotte. Start med litt godt i glasset, så litt Carpazzio, fulgt av en Filetto den Manzo og kanskje en Tierramizo til slutt. All mat og drikke er på all incl. Da må man heller ikke glemme å tipse disse flotte servitørene godt. Dykkersenteret Subex er på Hotellet. De er ikke de billigste, men servicen er stor og velorganisert, og det er helt fri bunntid med computer. Dykk gjerne 1,5 timer. Velutstyrt treningssenter, men strandpromenaden er jo selvfølgelig den som skal benyttes til dette. Promenade totalt uten innpåslitne selgere. Alle bilder lyver ikke. Promenaden er nesten alltid tom for folk. Fantastisk med en helt ny Sishabar, men å betale over 100 LE for en vannpipe er helt uhørt. Denne prisen må umiddelbart halveres minst. Det bygges brygge som kommer til å bli fin. Får håpe at ledelsen legger til en freshwaterdusj ute på brygga. Jeg kan garantere at jeg/vi kommer tilbake til dette paradiset av et hotell. Tusen takk til hotellet for 3. gang i 2016.

 
12.09.2016

Innlegg av m_korsg Norge

Dette er ikke et 6 stjerners hotell

Ankom grytidlig på morgenen, etter 3 timers forsinket flyreise. Ingen forfriskninger ved innsjekking og tok lang tid. Ble ikke fulgt til rommet, men ble forklart etter 30 min hvor rommet lå. Av den grunn måtte vi lete litt, men fant rommet til slutt. Stod et lett måltid på rommet, men minibaren var ikke fylt opp, noe den heller ikke ble på 3 dager etter gjentatte henvendelser i resepsjon. Vi hadde bestilt Ultra All Inklusive, dette var noe de motstritte etter 3 dager. De mente vi hadde halv pensjon. Heldigvis hadde vi kopi av bestillingen, som de fikk ved innsjekk. Så etter mye om og men kunne vi avvise deres påstand. Ok rom, men ser litt slitt ut. Ingen badekåper/tøfler/badesko på rommet. Terasse full av store døde maur, som heller ikke ble fjernet før vi ba de gjøre det. Det var også noen maur på rommet, de var levende. Buffet resturanten var ikke bra, men den Italienske, Infinity og Asiatiske var veldig bra. Et par av resturantene var desverre stengt, så de fikk vi ikke prøvd. Veldig mange bartendere på Infinity som ikke var kvalifiserte til å lage drinker, det var skuffende. På Infinity var vi heldige å møte på: AHMED SHAWKY, en meget hyggelig, vennlig, behagelig og service mindet mann. Han løftet virkelig opp servicen under vårt opphold på dette hotellet . Håper hotellet tar godt vare på en så dyktig ansatt. Stranden var fin, men steinete de første meterne, så badesko anbefales. Deilig madrasser på solsengene. Herlig bli avkjølt med myntespray over hele kroppen i solsteika. De kommer også rundt å pusser solbriller mens man er på stranden. Langt til wc når man er på stranden. Vi hadde en grei uke og mye var veldig bra. Hadde dette vært et 4 stjerners hotell, hadde alt vært supert. Men med 6 stjerner og prisen vi ga bør man forvente bedre enn dette. Vi kan anbefale hotellet, men ikke forvent at det er 6 stjernes standard.

 
08.03.2016

Innlegg av Tropicalfavourites Sande, Norge

Egypts beste av 55 turer til Egypt siden 1997.

Dette var min 55 gang i Egypt og hotelloppholdet på Baron var utvilsomt det beste. Hotellet er bare et par år gammelt og ligger ca 20 km sør for Hurghada i en skjermet bukt på 6 km med en kjempeflott strandpromenade ypperlig for løpende og gående. Totalt fri for innpåslitne selgere. Baron fremstår som et hotell som virkelig fortjener sine 5 stjerner. Ikke noe Las Vegas hotell, men svært smakfullt utseendemessig. Servicen er overall den beste jeg har opplevd og med all inclusive ble hele uken rett og slett en fest. Svært barnevennlig med et eget vannlekeland og lekerom. Hotellet har også eget treningssenter og spa og eget dykkesenter. Husrevet utenfor egner seg utmerket for enkel dykking for uerfarne. Jeg kunne ha skrevet svært mye om dette hotellet, men lar det holde med dette og gir en soleklar sekser på terningen. Jeg kommer garantert tilbake.

 
06.12.2015

Innlegg av ThorbearMountainplac Bergen, Norge

Perfekt chillehotell

Vitja Baron Palace for ei veke sidan og har bare godord å sei om staden. Hotellet ligg i eit rolig hotellområde eit stykke utanfor sjølve Hurgahda. Det har ei fin strand med gode snorklemuligheter og eige dykkersenter med veldig hyggelige instruktører. Hotellet har ei rekke "a la carte" restauranter som saman med bufferestauranten held eit høgt nivå. Det samme gjeld lobbybaren og "cluben". Drinkane som er inkludert i all inclusive er ikkje dei beste. Men etter vår erfaring var dei betre i resepsjonen enn dei var i poolbaren. Til lunsj er bufferesauranten langt betre enn bassengrestauranten. Er kelnere både på stranda og langs bassenga som sørger for at du alltid har det du treng. Vi kjøpte "kampanjebilletter" frå Apollo. Fekk nydelig rom, uten utsikt men med fin beliggenhet. Servicen på hotellet var fantastisk. Vi hadde utvilsomt eit fantastisk opphold. Ps: Er ein del selgere frå hotellet rundt bassengene og på stranda. Desse kan effektivt unngås ved å være på "adults only" områda.