Fort Arabesque Resort, Spa & Villas

I en av Makadi Bays vakreste bukter ligger Fort Arabesque Resort, Spa & Villas – et pent hotell omgitt av havet, sanddynene og fjellene. Her bor du i en egen ferieverden med flere restauranter, basseng, vidstrakte hager og spennende aktiviteter. Med et område for kun voksne gjester byr Fort Arabesque på et avslappende opphold der du enkelt trekker deg tilbake til ditt eget egyptiske favorittsted.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3 personer. Romkategorier med aldersgrense 16 år: Dobbeltrom i sidebygning for 1-3 personer. Superiorrom wing for 1-3 personer. Juniorsuiter for 1-3 personer. Ettroms villa for 2 personer. Toroms villa for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Our Villa was exellent and housekeeping great !
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 30 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fort Arabesque Resort, Spa & Villas er et fint hotell som ligger ved det krystallklare Rødehavet med sanddynene og fjellene som bakteppe. Hotellet ligger like ved en privat sandstrand og er omgitt av en frodig hage med fargerike blomster og palmer. Her kan du snorkle rett ut fra stranda og oppleve Rødehavets vakre undervannsverden!

Eget område kun for voksne
Fort Arabesque Resort, Spa & Villas består av tre deler som kalles West Bay, the Villas og Fort Arabesque Resort & Spa. De tre delene har egne resepsjoner der du sjekker inn og ut. West Bay og the Villas er kun for voksne gjester over 16 år.

Bassengområde og privat strand
I det lekre bassengområdet er det fire basseng hvorav to oppvarmet. Bassenget som ligger i West Bay er for voksne gjester. Bortenfor bassengområdet strekker den private sandstranden seg ned mot det asurblåe Rødehavet. Både ved bassenget og stranden er det gratis solsenger og parasoller. Trenger du noe forfriskende er det en swim up-poolbar der du kan bestille drikke rett fra bassenget.

Komfortabelt med All Inclusive
Under oppholdet på Fort Arabesque Resort, Spa & Villas har du All Inclusive og tilgang til flere restauranter. Hovedrestauranten ligger på området Fort Arabesque Resort & Spa, og består av fem restauranter i én! Her serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé som du kan innta både inne og ute. Ved stranden er det en strandbar som serverer sen frokost, afternoon tea og BBQ om kvelden. Bor du i en villa eller suite kan du besøke restauranten the Pavilion som er en eksklusiv á la carte-restaurant med luksuriøs og personlig service eller restauranten Club 159. Frister det med en kveldsdrink er det flere barer å velge mellom, og alle er inkludert i All Inclusive-programmet. Nede ved Marinaen ligger f. eks. baren Windbreaker, med utsikt over stranden, havet og båtene.

Flere aktiviteter
For gjester som bor i villa og suite er det gratis treningsstudio, øvrige rom mot avgift. Her er det også gratis tennis (utstyr mot avgift), sandvolleyball og fotball på stranden. Unn deg et besøk i det luksuriøse spaanlegget The Vareena Spa (mot avgift) med bl.a. thaimassasje, hamam, ulike behandlinger som thalasso og varme steiner, samt et stort basseng med jacuzzi og regndusj. Vil du begi deg ut på eventyr er det muligheter for snorkling, dykking, windsurfing og quad safari (ikke i hotellets regi).

Er du shoppingglad ligger de to basarer på hotellområdet. Fort Arabesque tilbyr også gratis buss til Hurghada to ganger pr. dag – perfekt for å oppleve den livlige byen på en dagsutflukt!

Resepsjonen er åpen døgnet rundt, og det finnes WiFi i lobbyen (kan oppleves treg).

Måltider

All Inclusive samt julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive:

Hovedrestaurant med fem restauranter i én

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-22.00.

La Piazza

 • Italiensk pizza kl. 13.00-17.00.

Strandrestauranten

 • Snacks kl. 10.30-17.00.

Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker i følgende barer:

 • Red Rocks Bar kl. 9.00-12.00.
 • Sunset Café (West Bay, kun for voksne gjester over 16 år) kl. 9.00-00.00.
 • Strandbaren kl. 9.00-22.00.
 • Windbreaker bar kl. 9.00 til sola går ned.
 • Pool Bar kl. 9.00 til sola går ned.
 • Arena Bar, åpent nå det er show og showet er inkludert.

Premium All Inclusive som er inkludert for gjester som bor i villa og suite
Alt som er inkludert All Inclusive samt følgende:

 • Frokost i restaurant the Pavilion kl. 7.00-10.00.
 • Middag i restaurant the Pavilion kl. 19.00-22.00.
 • À la carte-lunsj i restaurant Club 159 kl. 12.00-17.00.
 • À la carte-middag i restaurant Club 159 kl. 19.00-22.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker kl. 09.00-00.00.
 • Gratis strandservice samt 2 solsenger, parasoll og kjøleveske med drikke.
 • Gratis treningsrom.
 • Gratis WiFi, en enhet pr. person
 • 15 % rabatt på massasje i Vareena Spa, behandlinger er ikke inkludert.