Strender i Hurghda

Strender i Hurghada

Egypt er kjent for sine kritthvite strender og det krystallklare Rødehavet, og Hurghada er ikke noe unntak. De fleste av hotellene tilbyr herlige private strender, men vil du ser mer av byen er det flere offentlige strender du kan besøke. Her kan du lese mer om hvilke strender som tilbyr de beste sol- og badeopplevelsene!

Flere reisetips for Hurghada

Papas Beach  Club

I den nye Marinaen ligger hippe Papas Beach Club der du slapper av ved bassenget til musikk. I restauranten serveres mat og drikke og får du lyst kan du spille sandvolleyball. Inngangsavgift.

Old Vic Beach

Vil du ha et billigere alternativ skal du begi deg til Old Vic Beach i Nye Hurghada. Her er det en herlig sandstrand, restaurant og artige vannsporter som parasailing og bananbåt. Du betaler for å komme inn på stranda, men da er solseng og parasoll inkludert.

Dream Beach

Den hyggelige sandstranda Dream Beach byr på rolige timer i solsenger om dagen og fartsfylte strandfester om kvelden. Pass på å spill sandvolleyball og snorkle i det krystallklare vannet. Inngangsavgift.

Parasoll på strand i Hurghada

Sharm El Naga

Cirka 5 mil utenfor Hurghada ligger snorkleparadiset Sharm El Naga. De lett tilgjengelige og vakre revene ligger nesten rett i strandkanten og frister til herlig snorkling. Du kommer enklest hit med taxi og har tilgang til stranden ved å betale en inngangsavgift.

Private sandstrender

De aller fleste av Apollos hotell i Hurghada har egne sandstrender der du kan nyte sol og bad rett ved der du bor. På Apollo Mondo Family-hotellet Beach Albatros Resort er det en herlig langgrunn strand, perfekt for plasking og leking, og på luksuriøse Steigenberger Pure Lifestyle er det en strandklubb med strandfest en gang i uka. På Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas er det en fin bukt med bølgebrytere der du kan avkjøle deg etter dagens treningsøkt.