Spis og drikk godt i Hurghada

Mat & drikke i Hurghada

Hurghada tilbyr flere restauranter og barer som garantert gir gode smaksopplevelser. Hvorfor ikke teste tradisjonelle, hjemmelagde retter, japansk sushi eller del en rekke småretter dere i mellom? Her finner du stedene du ikke bør gå glipp av!

Flere reisetips for Hurghada

Japanske smaker og dans natten lang

Little Buddha er en trendy restaurant som serverer utmerket sushi. Om kvelden forvandles den til en klubb, som ofte arrangerer store event med kjente dj's. Ved den 45 meter lange bardisken kan du smake drinker fra hele verden.
Adresse: Like ved Siva Grand Beach Hotel i Nya Hurghada.

Pita Sfinx

I en sidegate bak McDonalds i Sekalla ligger den familieeide restauranten Pita Sfinx. Her serveres god mat til gode priser. Du må huske på å smake på deres deilige, hjemmelagde pitabrød!

Egypts fastfood

Gad er en restaurantkjede som du finner over hele Egypt. Her serveres tradisjonelle retter som falafel, fuhl og kebab. Man kan vel si at det er Egypt egne fastfoodkjede, men for oss er det definitivt noe nytt!

 

Falafel

Milkshake på Café del Mar

Café del Mar er en svenskeid restaurant som ligger på Sheraton Street. Her bør du smake på deres berømte milkshake.

Del småretter

Er du sugen på å dele noen småretter skal du besøka El Sayed på Sherry Road. Restauranten har lave priser og å dele på de gode rettene er en artig opplevelse.

Nice i Nye Marinaen

Den moderne loungebaren Nice ligger i den nordre delen av den Nye Marinaen i Hurghada. Her nyter du god mat og drinker, og til og med litt shisha om du føler for det.

White Beach

Klubben White Beach i Sekalla fungerer som en strandklubb om dagen og en nattklubb om kvelden.

Shisa bar

Kjøl deg ned med en iskrem

Iskrembaren Polo Nord lokker med god italiensk iskrem, søte crêpes og helt herlige vafler. Bestill en god italiensk kaffe også så er det bare å nyte. Adresse: Nye Marinaen, Hurghada.

Hard Rock Café

Når du vil spise skikkelig god mat i internasjonale omgivelser, kan vi anbefale et besøk på klassiske Hard Rock Café. Her spilles rockemusikk i takt med den gode stemningen. Dagtid kan du bestille en saftig hamburger, kryddersterk fajita eller en stor salat. Kveldstid forvandles stedet til et vibrerende diskotek med glade mennesker og gode drinker. Adresse: Village Road, Nye Hurghada.

Kult på bar

Tilbring en kveld på baren Bartender i Abu Tig Marina i El Gouna. Her serveres gode cocktails til tonene av en DJ eller livemusikk. En herlig atmosfære i hjertet av Abu Tig Marina!